Ingyenes házhozszállítás 19 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet


Bezár
Keresés Kosár Menü

10 baba karkötő, fülbevaló és nyaklánc – A tökéletes ajándék újszülötteknek és szülőknek egyaránt

Tanácsok 10 baba karkötő, fülbevaló és nyaklánc – A tökéletes ajándék újszülötteknek és szülőknek egyaránt

A tökéletes ajándék újszülötteknek és szülőknek egyaránt


A család a legnagyobb érték, egy szoros kapcsolat, amely egy életre szól, a tudat, hogy van valaki, akire mindig számíthatunk. Mindezt, a klasszikus családképet tekintve, megelőz egy igencsak jelentős esemény, ez pedig nem más, mint egy gyermek születése.

A szülővé válás egy izgalmakkal teli, de egyúttal félelmetes időszak, felborul a régi életünk és születik egy új, a szó szoros értelmében véve! A gyermeknevelés pedig talán a legnagyobb kihívás egy szülő életében, folyamatos növekedés, kölcsönös fejlődés a gyermek és a szülő részéről egyaránt.

Egy ilyen gyönyörű esemény illetve az anyaság és apaság maga olyan mély jelentőséggel bír, hogy márkánk szeretett volna ennek egy különálló medál kollekciót szentelni, melyet jelen blog posztunk keretében bemutatunk nektek, sok más tippel, ékszerrel és ajándék ötlettel együtt!


Gravírozható üzenet – Egyedi és egyben örök

Kezdés képpen szeretném bemutatni a személyes kedvencemet, melyet meg fogok említeni további pontok kapcsán is, hiszen különleges szerepet játszik ebben az első pontban a gravírozás. Ez a szolgáltatásunk teszi igazán különlegessé az általad vásárolt és esetleg tovább ajándékozott ékszert! Egy gyönyörű, finom kis lánc, elegáns, igazi időtálló, örök darab egy belegravírozott kedves üzenettel, amely teljesen egyedivé varázsolja ezt a csodás karkötőt!


GRAV BABY ARANY 14K 14CM KARKÖTŐ

Ékszereink egyedisége márkánk egyik legjelentősebb jellemvonása, és mi tehetné különlegesebbé az adott darabot mint egy személyes üzenet? Számtalan érzelem és gondolat önti el egy kismama szívét, ahogy napról napra újabb és újabb élményekkel gazdagodik a kisbabájával.

Mindezt egy rövid kis üzenettel összefoglalva gyermeke egy életen át magánál hordhatja. Természetesen ez lehet csak egy szó vagy akár név, minden esetben hatalmas jelentőséggel bír majd ez az igazán egyedi darab. Persze nem csak az említett nyakláncok, karkötők gravírozhatók, sok más ékszer esetében is fennáll ez a lehetőség, weboldalunkon kedvedre böngészhetsz, találd meg a leginkább hozzád illő darabot és tedd egyedivé! Hiszen számtalan más alkalom adtán lehet jó ötlet egy gravírozott, személyre szabott ékszer.


GRAV BABY ARANY 14K 14CM KARKÖTŐ

 

Újszülött gyermek – Emlék ékszer formájában a felejthetetlen pillantókról

Mint azt már a bevezetőben említettük, és ebben valószínűleg mindannyian egyetértünk, egy gyermek születése felér egy igazi csodával. A szülővé válás a legnagyobb boldogság, melyet az élet adhat és e pillanattól egy teljesen új élet veszi kezdetét.

Biztosak vagyunk benne, hogy ez az esemény egy anya és egy apa életében ugyancsak azok közé sorolható melyeket soha sem fognak felejteni. Minden pillanatra és mozzanatra emlékeznek majd erről a napról.

Egy ilyen egyedülálló történést azonban nem csak emlékeiben őriz meg az ember, egy jelképes dolog, akár igencsak aprócska is lehet, amely mindig emlékeztet, bennünket erre a pillanatra egy igazi kincsé válhat:GRAV MYBABY ARANY 14K KARKÖTŐ


Ez a gyönyörű MYBABY karkötőnk 14 karát finomságú rosé aranyból készült, a szív medálba foglalva pedig két kis babatalp került. Kismamák számára csodás ajándék lehet, hiszen így kimutathatjuk feléjük, hogy milyen végtelenül büszkék és hálásak vagyunk a kisbaba születéséért!

Márkánk nagy hangsúlyt fektet a személyre szabott, egyedi darabokra így sok ékszerünk esetében fennáll a gravírozás lehetősége! Így válik teljesen egyedivé az imént említett karkötő is!GRAV MYBABY EZÜST 925 KARKÖTŐ


Ne feledkezzünk meg viszont az apukákról sem, a GRAV MYBABY EZÜST karkötő egy olyan darab, amelyet férfiak is viselhetnek, hiszen igencsak szimpla, letisztult ékszer emellett természetesen szintén gravírozható!


Keresztelő és ajándékozás – Időtálló ajándék ötletek kisbabáknak és gyermekeknek

Rengeteg dolog van, amit egy újszülöttnek vagy egy újdonsült kismamának ajándékozhatnánk, hiszen számtalan mindenre van szükség ebben a teljesen új élethelyzetben. Kevés viszont az igazán értékes és egyben időtálló ajándékötlet, amelyet talán egész élete során magánál hordhat a gyerkőc vagy az édesanya, édesapa. Egy ékszer pedig pontosan ilyen!

Had mutassuk be három nyakláncunkat, melyek tökéletes ajándékötletnek gondolunk az olyan alkalmakra, mint egy első születésnap vagy akár egy keresztelő, hiszen ezeket akár személyes üzenettel is elláthatod:GRAV INFINITY BABY FEET ARANY 14K NYAKLÁNC


 A végtelen Baba Talp Nyaklánc egy letisztult és elegáns medál, kisfiúknak és kislányoknak egyaránt, születésnapra igazán csodás ajándék válhat belőle, ismételten csak egy gravírozható darab.GRAV KERESZT EZÜST 925 NYAKLÁNC


 A kereszt a hit és remény örök szimbóluma, melyet a világon mindenhol ismernek, keresztelő alkalmából pedig remek ajándék ötlet, hiszen egy életre szóló örök darab!GRAV ANGEL EZÜST 925 NYAKLÁNC


Szintén mesés ékszer erre az alkalomra ez az angyal Ezüst Nyaklánc, amely alkalomhoz illő rövid üzenettel gravírozható.

A keresztény hagyomány szerint mindannyiunknak van egy őrangyala, aki születésünktől halálunkig elkísér bennünket, és az élet minden pillanatában vigyáz ránk. Keresztelőn egy szép és egyben csodás szimbolikával bíró ajándék lehet.


Ajándék a nagyszülőktől – Fülbevaló kisbabáknak

Nagyszülőként rengeteg alkalom adódik az év során, amikor ajándékötleteken kell töprengeni és mint tudjuk, nagymami és a nagypapi számára nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő ajándékot az unokáknak. Persze eljön az a kor, amikor már sokat segít a gyerkőc, hisz rengeteg kívánsága van és számtalan dolog iránt érdeklődik, de egy újszülött vagy egy kisbaba esetében ez sajnos nem ilyen egyszerű. Ismételten csak az örökérvényű ékszer jelentheti ilyenkor a megoldást. Kislány esetében gyakori, hogy a fülbevaló lyukasztásán kicsi, pár hónapos korban túlesnek, így egy kedves kis fülbevaló ebben a korban tökéletes választás lehet.GRAV HEART ARANY 14K FÜLBEVALÓ

Lepje meg unokáját az első fülbevalójával, hiszen nem lehet elég korán kezdeni! Gyönyörű Baba Fehér Arany 14K fülbevalóinkat pontosan erre a célra alkottuk meg! Természetesben aranyból és rosé aranyból készült változat is kapható az oldalunkon:

GRAV HEART ARANY 14K FÜLBEVALÓ


GRAV HEART ARANY 14K FÜLBEVALÓ


Egy kisbaba születése a legnagyobb boldogság, melyet az élet adhat, ennek fényében alkotta meg a GRAV a fentiekben bemutatott baba kollekcióját is! Reméljük, hogy ezzel a rövid összefoglalóval a segítségetekre tudtunk lenni, emellett persze szívesen látunk benneteket weboldalunkon is, ahol szintén inspirálódhattok hiszen további csodás ékszerek várnak rátok.

 

Összegyűjtöttünk neked az idei trend képeit, nézd meg!

Továbbiak a témában
GRAV

A GRAV a fiatalos életmódot, a színeket és a jókedvet jelképezi. A kézzel készített arany és ezüst ékszereink minden darabját gondos figyelemmel készítjük azért, hogy Ön határok nélkül élvezhesse a GRAV ékszerek letisztult szépségét.


Legutóbbi cikkek

Szimbólumok és jelentéseik I. - A mandala
Tanácsok

Szimbólumok és jelentéseik I. - A mandala

Mini blog sorozatunk első részét olvashatod, melyben a Mandala szimbólum jelentését szeretnénk bemutatni neked. A mandala több ezer éves múltra tekint vissza, bizonyára mindannyian találkoztunk már vele valahol, de mi az, amit tudunk róla? Milyen jelentéssel bír? Ha érdekel, akkor tarts velünk!

Karácsonyi ajándék ötletek, amivel biztos nem lősz mellé
Tanácsok

Karácsonyi ajándék ötletek, amivel biztos nem lősz mellé

A legtöbben közülünk talán még nem igazán égnek karácsonyi lázban, de tudjuk jól, az ünnepek előbb itt vannak, mint azt hinnénk! Persze tudjuk azt is, hogy a karácsony nem csupán az anyagi dolgokról és az ajándékozásról szól, mégis igazán varázslatos hangulatot teremtenek a gyönyörűen becsomagolt ajándékok a gondosan feldíszített fa alatt Szenteste napján. Így hát minden évben újra és újra felmerülhet a kérdés: mit ajándékozhatnék a szeretteimnek?

Családi Ajándék Ötletek a GRAV-tól
Tanácsok

Családi Ajándék Ötletek a GRAV-tól

Megtalálni a tökéletes ajándékot egy szeretted számára, sosem egyszerű feladat. Rengeteg szempontot figyelembe kell venni, hiszen számít az illető kora, neme, stílusa, hobbijai és még persze sorolhatnánk a rengeteg kritériumot. Mégis minden évben eljönnek a családi ünnepek, mint a Karácsony, a születésnapok, amikor az ember csak vakarja a fejét és tanácstalanul keresgél az interneten ajándékötletek után.

Ajándékok Szerelmemnek A GRAV-tól
Divat

Ajándékok Szerelmemnek A GRAV-tól

Közeleg szíved választottjának születésnapja? Esetleg ez lesz az első nagy ünnep, amit párként közösen töltötök el? Ez esetben hamar felmerül a kérdés, hogy vajon minek is örülne a kedvesed a leginkább.

Első Randi - 12 egyedi ékszerötlet a GRAV-tól
Tanácsok

Első Randi - 12 egyedi ékszerötlet a GRAV-tól

Szombat este van. Még egyszer utoljára ellenőrzöd a szetted a tükör előtt, mielőtt elindulnál otthonról az első randira azzal a sráccal, aki már olyan régóta tetszik. Valójában minden tökéletesnek tűnik, jó a hajad, a sminked, de valami hiányzik. Valami, ami igazán különlegessé varázsolja öltözéked. Hát persze, az ékszerek!

Ismerd meg a Horoszkópod - 12 csillagjegy - 24 medál
Divat

Ismerd meg a Horoszkópod - 12 csillagjegy - 24 medál

Az emberiség évezredek óta válaszok után kutatva tekint az égboltra. Többek között ez eredményezte azokat a csillagjegyeket, melyeket ma ismerhetünk és amelyek alapján elkészülnek az ehhez tartozó horoszkópok.

Szerelmes Üzenet - Augmented Reality (AR)
Hírek

Szerelmes Üzenet - Augmented Reality (AR)

A kiterjesztett valóság technológiáját (Augmented Reality, AR) használjuk azért, hogy az ajándék ékszer mellé egy személyes üzenettel tudd meglepni az ajándékozott személyt. Minden GRAV ékszer mellé ingyenesen tudsz egy szerelmes üzenetet küldeni, amelyet az üzenet fogadója térben tud megnézni a telefonján vagy tabletjén.

10 Szív Medál, Ami Garantáltan Megdobogattatja a Szíved
Divat

10 Szív Medál, Ami Garantáltan Megdobogattatja a Szíved

Készítettünk neked 10 különleges modellt, amelyből ki tudod választani azt amely a legjobban kifejezi a különleges kapcsolatot közötted és a szeretted között.

Back to Top