Ingyenes házhozszállítás 19 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet

Bezár
Keresés Kosár Menü

Baba karkötő, fülbevaló, nyaklánc – A tökéletes ajándék újszülötteknek és szülőknek egyaránt

Tanácsok
Baba karkötő, fülbevaló, nyaklánc – A tökéletes ajándék újszülötteknek és szülőknek egyaránt

A tökéletes ajándék újszülötteknek és szülőknek egyaránt a baba karkötő


A család a legnagyobb érték, egy szoros kapcsolat, amely egy életre szól, a tudat, hogy van valaki, akire mindig számíthatunk, azonban szerintünk ez az életre szóló kötelék még ezeknél is sokkal többet jelent: önzetlen szeretet és azt, hogy van, aki mindig mellettünk áll, aki támogat, ösztönöz, hisz bennünk! Mindezt, a klasszikus családképet tekintve, megelőzi egy igencsak jelentős esemény, ez pedig nem más, mint egy gyermek születése.

A szülővé válás egy izgalmakkal teli, de egyúttal félelmetes időszak, felborul a régi életünk és születik egy új, a szó szoros értelmében véve! A gyermeknevelés pedig talán a legnagyobb kihívás egy szülő életében, folyamatos növekedés, kölcsönös fejlődés a gyermek és a szülő részéről egyaránt.

Egy ilyen gyönyörű esemény, illetve az anyaság és apaság maga olyan mély jelentőséggel bír, hogy márkánk szeretett volna ennek egy különálló medál kollekciót szentelni, melyet jelen blog posztunk keretében bemutatunk nektek, sok más tippel, ékszerrel és ajándék ötlettel együtt!

 

 

Elsőként azonban még hadd adjunk néhány jó tanácsot, hiszen lehet, hogy ez az első alkalom, hogy gyermekük számára ékszert vásárolnak. Ha kisbabáról van szó, mi mindig az egyszerű, letisztult motívumokat ajánljuk, mint például a kör, a körben szív vagy a végtelen jel, hiszen ezek a legkevésbé veszélyesek, nincsen olyan széle az ékszernek, amely éles lehet. Iletve ezen modellek esetében kisebb az esély arra, hogy bármibe beakadnának vele, nem szúrják meg a pici kezét vagy ha esetleg kalimpál nem kap bele az arcába, mint példálul egy angyal vagy kereszt szimbólum esetében. A fülbevaló vásárlása esetén pedig a stekkeres változatot inkább csak a gyermek 4-5 éves korától ajánljuk.

 

Névvel ellátott ékszer – Egy igazán személyes ajándék

Egy igazi különlegességet szeretnénk bemutatni nektek: a névvel ellátott ékszereinket. Ezúttal azonban főképp a szülők számára. Kaphatók nálunk ugyanis névvel ellátott nyakláncok, melyek igencsak nagy népszerűségnek örvendenek, főképp az édesanyák körében, hiszen így Ő mindig magánál hordhatja ezt a gyönyörű láncot, gyermeke nevével ellátva, éppen a szíve fölött. Szerintünk ez csodás szimbolikával bíró kép. Nyilván kombinálhatóak is ezek a láncok, manapság egyébként is különösen népszerű több nyakláncot egyszerre hordani. Nézzünk is néhány darabot inspiráció gyanánt:


NEVES NYAKLÁNC TERVEZŐ 
  


NEVES NYAKLÁNC TERVEZŐ

 

Gravírozható üzenet – Egyedi és egyben örök

Kezdés képpen szeretném bemutatni a személyes kedvencemet, melyet meg fogok említeni további pontok kapcsán is, hiszen különleges szerepet játszik ebben az első pontban a gravírozás. Ez a szolgáltatásunk teszi igazán különlegessé az általad vásárolt és esetleg tovább ajándékozott ékszert! Egy gyönyörű, finom kis lánc elegáns, igazi időtálló, örök darab egy belegravírozott kedves üzenettel, amely teljesen egyedivé varázsolja ezt a csodás karkötőt!


GRAV BABY ARANY 14K 14CM KARKÖTŐ

 

Ékszereink egyedisége márkánk egyik legjelentősebb jellemvonása, és mi tehetné különlegesebbé az adott darabot, mint egy személyes üzenet? Számtalan érzelem és gondolat önti el egy kismama szívét, ahogy napról napra újabb és újabb élményekkel gazdagodik a kisbabájával.

 

Mindezt egy rövid kis üzenettel összefoglalva gyermeke egy életen át magánál hordhatja. Természetesen ez lehet csak egy szó vagy akár név, minden esetben hatalmas jelentőséggel bír majd ez az igazán egyedi darab. Persze nem csak az említett nyakláncok, karkötők gravírozhatók, sok más ékszer esetében is fennáll ez a lehetőség, weboldalunkon kedvedre böngészhetsz. Találd meg a leginkább hozzád illő darabot és tedd egyedivé! Hiszen számtalan más alkalom adtán lehet jó ötlet egy gravírozott, személyre szabott ékszer.


GRAV BABY ARANY 14K 14CM KARKÖTŐ

 

Újszülött gyermek – Emlék ékszer formájában a felejthetetlen pillantókról

Mint azt már a bevezetőben említettük - és ebben valószínűleg mindannyian egyetértünk -, egy gyermek születése felér egy igazi csodával. A szülővé válás a legnagyobb boldogság, melyet az élet adhat és e pillanattól egy teljesen új élet veszi kezdetét.

Biztosak vagyunk abban, hogy ez az esemény egy anya és egy apa életében ugyancsak azok közé sorolható, melyeket soha sem fognak felejteni. Minden pillanatra és mozzanatra emlékeznek majd erről a napról.

Egy ilyen egyedülálló történést azonban nem csak emlékeiben őriz meg az ember. Egy jelképes dolog -  legyen bármilyen aprócska is - igazi kincsé válhat, amely mindig emlékeztet bennünket erre a pillanatra:GRAV MYBABY ARANY 14K KARKÖTŐ


Ez a gyönyörű MYBABY karkötőnk 14 karát finomságú rosé aranyból készült, a szív medálba foglalva pedig két kis babatalp került. Kismamák számára csodás ajándék lehet, hiszen így kimutathatjuk feléjük, hogy milyen végtelenül büszkék és hálásak vagyunk a kisbaba születéséért!

Márkánk nagy hangsúlyt fektet a személyre szabott, egyedi darabokra így sok ékszerünk esetében fennáll a gravírozás lehetősége! Így válik teljesen egyedivé az imént említett karkötő is!

 


 

KÖRBEN BABY TALP FONALAS KARKÖTŐ


Viszont ne feledkezzünk meg az apukákról sem, a GRAV MYBABY EZÜST karkötő egy olyan darab, amelyet férfiak is viselhetnek. Igencsak szimpla, letisztult ékszer, emellett természetesen szintén gravírozható!


Keresztelő és ajándékozás – Időtálló ajándék ötletek kisbabáknak és gyermekeknek

Rengeteg dolog van, amit egy újszülöttnek vagy egy újdonsült kismamának ajándékozhatnánk, hiszen számtalan mindenre van szükség ebben a teljesen új élethelyzetben. Kevés viszont az igazán értékes és egyben időtálló ajándékötlet, amelyet talán egész élete során magánál hordhat a gyerkőc vagy az édesanya, édesapa. Egy ékszer pedig pontosan ilyen!

Hadd mutassuk be három nyakláncunkat, melyeket tökéletes ajándékötletnek tartunk az olyan alkalmakra, mint egy első születésnap vagy akár egy keresztelő, hiszen ezeket akár személyes üzenettel is elláthatod:GRAV INFINITY BABY FEET ARANY 14K NYAKLÁNC


A végtelen Baba Talp Nyaklánc egy letisztult és elegáns medál kisfiúknak és kislányoknak egyaránt, születésnapra igazán csodás ajándék válhat belőle és ismételten egy gravírozható darab.GRAV KERESZT EZÜST 925 NYAKLÁNC


A kereszt a hit és remény örök szimbóluma, melyet a világon mindenhol ismernek, keresztelő alkalmából pedig remek ajándék ötlet, hiszen egy életre szóló örök darab.GRAV ANGEL EZÜST 925 NYAKLÁNC


Szintén mesés ékszer erre az alkalomra ez az angyal Ezüst Nyaklánc, amely alkalomhoz illő rövid üzenettel gravírozható.

A keresztény hagyomány szerint mindannyiunknak van egy őrangyala, aki születésünktől halálunkig elkísér bennünket és az élet minden pillanatában vigyáz ránk. Keresztelőn egy szép és egyben csodás szimbolikával bíró ajándék lehet.


Ajándék a nagyszülőktől – Fülbevaló kisbabáknak

Nagyszülőként rengeteg alkalom adódik az év során, amikor ajándékötleteken kell töprengeni és mint tudjuk, nagymami és a nagypapi számára nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő ajándékot az unokáknak. Persze eljön az a kor, amikor már sokat segít a gyerkőc, hisz rengeteg kívánsága van és számtalan dolog iránt érdeklődik, de egy újszülött vagy egy kisbaba esetében ez sajnos nem ilyen egyszerű. Ismételten csak az örökérvényű ékszer jelentheti ilyenkor a megoldást. Kislány esetében gyakori, hogy a fül lyukasztásán kicsi, pár hónapos korban túlesnek, így egy kedves kis fülbevaló ebben a korban tökéletes választás lehet.GRAV HEART ARANY 14K FÜLBEVALÓ

Lepje meg unokáját az első fülbevalójával, hiszen nem lehet elég korán kezdeni! Gyönyörű Baba Fehér Arany 14K fülbevalóinkat pontosan erre a célra alkottuk meg! Természetesben aranyból és rosé aranyból készült változat is kapható az oldalunkon:GRAV HEART ARANY 14K FÜLBEVALÓ


GRAV HEART ARANY 14K FÜLBEVALÓ


Egy kisbaba születése a legnagyobb boldogság, melyet az élet adhat, ennek fényében alkotta meg a GRAV a fentiekben bemutatott baba kollekcióját is! Reméljük, hogy ezzel a rövid összefoglalóval a segítségetekre tudtunk lenni, emellett persze szívesen látunk benneteket weboldalunkon is, ahol szintén inspirálódhattok hiszen további csodás ékszerek várnak rátok, illetve már készülőben van a következő blog bejegyzésünk is!

  

Összegyűjtöttünk neked az idei trend képeit, nézd meg!

Továbbiak a témában
GRAV

A GRAV a fiatalos életmódot, a színeket és a jókedvet jelképezi. A kézzel készített arany és ezüst ékszereink minden darabját gondos figyelemmel készítjük azért, hogy Ön határok nélkül élvezhesse a GRAV ékszerek letisztult szépségét.


Legutóbbi cikkek

Önbizalom Növelése, Avagy Hogyan Érezzük Magunkat Jobban
Tanácsok

Önbizalom Növelése, Avagy Hogyan Érezzük Magunkat Jobban

Szeretnéd növelni az önbizalmad? Ez egy igazán jó terv és mi most elmondjuk neked, mely trükkök segíthetnek abban, hogy megfelelő önbizalommal járd a világot hölgyként, hiszen ez nem éppen egyszerű, és igen, a mi ékszereink is segíthetnek ebben. Engedd meg, hogy a segítségedre legyünk a következő 10 szuper tippünkkel!

OM Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes
Tanácsok

OM Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes

Kíváncsi vagy, hogy milyen mélyebb jelentéssel bír az immár világszerte elterjedt OM szimbólum? Rengetegen ismerjük talán viseljük is, mégis keveset tudunk róla, hiszen nem alkotja a nyugati kultúránk szerves részét, mégis egyre több helyen felbukkan, ahogyan a mi ékszereink között is. Tarts velünk és tudj meg többet!

Nemesfémek, arany, ezüst és nemesacél összehasonlítás
Tanácsok

Nemesfémek, arany, ezüst és nemesacél összehasonlítás

Ékszerek! Kiemelnek a hétköznapokból és ünnepivé varázsolják a különleges alkalmakat! De kiválasztásuk komoly dilemmát is okozhat. Előfordult már, hogy egy ékszerboltban állva elbizonytalanodtál? Esetleg nem tudtad eldönteni, hogy mit is válassz? Arany, ezüst, platina vagy esetleg nemesacél legyen a kiszemelt ékszer? Mi a GRAV-nál kizárólag 14K aranyból és 925 ezüstből alkotjuk meg ékszereinket, de lássuk, mit érdemes tudni a többi fémtípusról is.

Híres Magyar Nők és a Nőnap | GRAV Ékszer
Tanácsok

Híres Magyar Nők és a Nőnap | GRAV Ékszer

Nők, mihez is kezdenénk nélkülük? Na, de tényleg! Minden cinizmust félretéve, hiszen rengeteg mindent köszönhetünk édesanyánknak, nagymamánknak, illetve más híres hölgyeknek a történelem során. Kíváncsi vagy mely magyar nők játszottak döntő szerepet az elmúlt évszázadok során? Nőnap alkalmából erre szeretnénk következő blogbejegyzésünkben fényt deríteni és nem utolsó sorban néhány csodás ékszert is ajánlunk majd a figyelmetekbe!

Végtelen Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes
Tanácsok

Végtelen Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes

A végtelen jel egy szimbólum, melyet bizonyára mindannyian ismerünk, hiszen szerte a világon mindenhol fellelhető, mégis kevesen vannak, akik ismerik a valódi jelentését. Tudtad például, hogy története a VIII. századra nyúlik vissza, esetleg ismerősen cseng a “lemniscate” kifejezés? Ha kíváncsi vagy és szeretnél többet megtudni erről az igazán érdekes szimbólumról, olvasd el ismeretterjesztő összefoglalónkat!

GRAV Karkötő Felvétele
Tanácsok

GRAV Karkötő Felvétele

Egy rövid - videós melléklettel kiegészített - útmutatóval igyekszünk megkönnyíteni számodra a fonalas karkötők felvételének első lépéseit. Lépésről lépésre végigkísérünk téged a folyamaton annak érdekében, hogy biztonságosan és tartósan lehessen a karod éke akár éveken keresztül. Ha már van rutinod benne, mert már egy - vagy akár több - karkötő büszke tulajdonosa vagy, akkor is érdemes elolvasni a jótanácsainkat, hiszen mindig hallhat az ember újdonságokat :-)

GRAV X GLAMOUR MAGAZIN
Sajtómegjelenések

GRAV X GLAMOUR MAGAZIN

Ismét írtak rólunk! Nagy örömmel számolunk be nektek ezúttal arról, hogy cikk jelent meg márkánkról a Glamour magazinban, amely ráadásul ismét igencsak pozitív hangvételű, amire persze különösen büszkék vagyunk!

Legjobb barátnős ajándékok | GRAV Ékszer
Tanácsok

Legjobb barátnős ajándékok | GRAV Ékszer

Egy igazán jó ajándék valakinek a szülinapjára? Kinek nem okozott már fejtörést ez a kérdés? Szeretnénk valami olyasmivel meglepni szeretteinket, aminek valóban örülnek és nem a legfelső polcon landol majd a többi holmi között, amire sosem lesz szüksége. Hadd legyünk a segítségedre ezúttal abban, hogy hogyan találhatnád meg a tökéletes ajándékot a legjobb barátnőd számára!

Back to Top
Pályázat Bezár