Ingyenes házhozszállítás 15 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet


Bezár
Keresés Kosár Menü

Személyes Üzenet - Augmented Reality (AR)

Hírek Személyes Üzenet - Augmented Reality (AR)
A folyamatos fejlődés, a science fiction filmekben és novellákban bemutatott technológiákat hozza el a mindennapjainkba. A kiterjesztett valóság, angolul Augmented Reality, vagy röviden AR, segítségével a valóságot kiegészíthetjük egyéb hasznos, illetve szórakoztató információval, képpel, videóval.
 
Ezt a technológiát már számos helyen használják, úgy mint az orvostudományok oktatásában, kereskedelemben, szórakoztatóiparban, túrizmusban, szövegfordításban és még rengeteg más területen. A kiterjesztett valóság felhasználásában rengeteg potenciál van. A nagy áttörést azonban az okos szemüvegek illetve kontaktlencsék megjelenésével várják a szakértők.
 
Érdemes kipróbálni a Google Translate App-et, amely valósi időben fordít szinte akármilyen nyelvről szövegeket. Csak annyit kell tenned hogy a telefonod kameráját az adott szöveg felé fordítod és a fordított szöveg megjelenik az idegen szöveg helyén a telefonon. Legyen az idegen szöveg akár kínai vagy koreai nyelven írva. A nyelveket le is tudod tölteni előre, így internet kapcsolatra sincs szükség a program használatához. Igazi varázslat.
 
Mi is kifejlesztettük a saját kiterjesztett valóság üzenet appunkat. Minden GRAV ékszerrel ingyenesen tudsz egy személyes levelet küldeni, amelyet a fogadó fél megtekinthet térben. Megjelenik egy boríték, majd kinyílik és elő jön belőle egy levélpapír, ami szétnyílik és az üzenet már olvasható is.
 
 
A szerelmes üzenetek természetesen az ehhez illő borítékban jelennek meg. A boríték mellett a térben szívecskék jelennek meg, ezzel is fokozva a várakozást, amelyet az üzenet megnyílása koronáz meg.
 

 

Összegyűjtöttünk neked az idei trend képeit, nézd meg!

Továbbiak a témában
GRAV

A GRAV a fiatalos életmódot, a színeket és a jókedvet jelképezi. A kézzel készített arany és ezüst ékszereink minden darabját gondos figyelemmel készítjük azért, hogy Ön határok nélkül élvezhesse a GRAV ékszerek letisztult szépségét.


Legutóbbi cikkek

Egyedi ajándék ötletek a családnak a GRAV-tól
Tanácsok

Egyedi ajándék ötletek a családnak a GRAV-tól

Megtalálni a tökéletes ajándékot egy szeretted számára, sosem egyszerű feladat. Rengeteg szempontot figyelembe kell venni, hiszen számít az illető kora, neme, stílusa, hobbijai és még persze sorolhatnánk a rengeteg kritériumot. Mégis minden évben eljönnek a családi ünnepek, mint a Karácsony, a születésnapok, amikor az ember csak vakarja a fejét és tanácstalanul keresgél az interneten ajándékötletek után.

Stílusos ajándék ötletek szíved választottjának a GRAV-tól
Divat

Stílusos ajándék ötletek szíved választottjának a GRAV-tól

Közeleg szíved választottjának születésnapja? Esetleg ez lesz az első nagy ünnep, amit párként közösen töltötök el? Ez esetben hamar felmerül a kérdés, hogy vajon minek is örülne a kedvesed a leginkább.

Milyen ékszert viselj az első randevún? - 12 egyedi ékszerötlet a GRAV-tól
Tanácsok

Milyen ékszert viselj az első randevún? - 12 egyedi ékszerötlet a GRAV-tól

Szombat este van. Még egyszer utoljára ellenőrzöd a szetted a tükör előtt, mielőtt elindulnál otthonról az első randira azzal a sráccal, aki már olyan régóta tetszik. Valójában minden tökéletesnek tűnik, jó a hajad, a sminked, de valami hiányzik. Valami, ami igazán különlegessé varázsolja öltözéked. Hát persze, az ékszerek!

Ismerd meg a Horoszkópod - 12 csillagjegy - 24 medál
Divat

Ismerd meg a Horoszkópod - 12 csillagjegy - 24 medál

Az emberiség évezredek óta válaszok után kutatva tekint az égboltra. Többek között ez eredményezte azokat a csillagjegyeket, melyeket ma ismerhetünk és amelyek alapján elkészülnek az ehhez tartozó horoszkópok.

10 Medál, ami garantáltan megdobogattatja a szíved
Divat

10 Medál, ami garantáltan megdobogattatja a szíved

Készítettünk neked 10 különleges modellt, amelyből ki tudod választani azt amely a legjobban kifejezi a különleges kapcsolatot közötted és a szeretted között.

10 baba kiegészítő a GRAV-tól – A tökéletes ajándék újszülötteknek és szülőknek egyaránt
Tanácsok

10 baba kiegészítő a GRAV-tól – A tökéletes ajándék újszülötteknek és szülőknek egyaránt

Amikor egy évvel ezelőtt belevágtam a Vatera.hu-val való együttműködésbe, titkon azt reméltem, hogy egy mini kapszulagardrób is kialakítható a vásárolt termékekből. A tervemet csak részben teljesítettem. A tökéletes kapszulához még hosszabb időre, több szerencsére lett volna szükség.

Back to Top