Ingyenes házhozszállítás 15 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet


Bezár
Keresés Kosár Menü

Fülgyűrű

Egyedi Női Arany - Ezüst Fülgyűrűk

A fülgyűrűk divatos és vagány kiegészítők, amik a fiatalos stílus képviselik. Egyedivé teheted megjelenésed, egy különleges és letisztult formával kifejezheted stílusod.

Válassz arany fülgyűrűt az igazán elegáns megjelenés érdekében vagy ezüst fülgyűrűt a fiatalos kinézetért.

Fedezd fel kollekciónkat és válogass a tervezőink által gondosan elkészített ékszereink közül. Dobd fel megjelenésed egy különleges darabbal.

Fülgyűrűink 14K aranyból és 925 ezüstből készülnek.

Szűrés

Bezárás
Kategória 1
Nem 1
Kis türelmet...

Nincs találat

A megadott feltételekkel sajnos nincs találat.

Ugrás a termékekhez

Ezüst, Arany Fülgyűrűk

A legújabb trendeknek megfelelően kialakított fülgyűrűink tervezőink gondos keze munkái, hiszen mindegyik ékszer egyedi kézzel készült darab, amelyek különleges és egyedi formákból épülnek fel. Fülgyűrű motívumaink között a klasszikus és letisztult formákon át a bájosig minden megtalálható. Mindegyik fülgyűrű tökéletesen kombinálható más GRAV ékszerrel, amelyekkel mindenki megalkothatja saját egyedi szettjét.

Anyag és készítés

A tökéletes összhang érdekében a népszerű motívumokat minőségi alapanyagokkal kombináltuk, ezzel is biztosítva fülgyűrűink tartósságát. Az arany fülgyűrűk 14K finomságú aranyból készültek, az ezüst fülgyűrűk pedig 925 Sterling ezüstből. Weboldalunk mindenki számára komfortos vásárlást biztosít, hiszen bármilyen időpontban és bárhonnan elérheted oldalunkat, és kiváló minőségű képeink által megjelenített termékek közül választhatod ki a kiszemelt darabot.

Back to Top