Ingyenes házhozszállítás 19 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet

Bezár
Keresés Kosár Menü
Arany kereszt medál

Arany kereszt medál

A kereszt egy erős szimbólum,és mégis ékszerként medál formájában egy apró jelkép, ami szimbolizálja azt, amiben őszintén hiszünk, a szeretet és a hálát.

A kereszt medál letisztult stílusú és filigrán ékszer, amit kis mérete miatt, zavartalanul viselhetsz a hétköznapokban is.

Igazán személyhez szóló ékszer az, aminek többlet jelentése van, emléket őriz! Az arany kereszt medál egy időtálló ékszer, egy hagyományos ajándék, akár keresztelőre vagy névadó szertartásra is!

Az ajándékot kérheted díszcsomagolásban és a meglepetés mellé küldhetsz egy titkos Grav üzenetet amit csak az ajándékozott láthat.

Válogass bátran az egyedi és kézzel készült kiválóminőségű 14 karátos fehér-, sárga- és vörös-arany ékszerei között biztosan megtalálod a neked tetsző darabot!

Szűrés

Bezárás
Kategória 1
Kis türelmet...

Nincs találat

A megadott feltételekkel sajnos nincs találat.

Ugrás a termékekhez

Az arany kereszt medál egy mély jelentésű szimbólum, jelképezi az őszinte hitet, hálát és szeretetet!

A szimbólumok az emberi élet szerves részei, ékszerként mégis sokszor rejtve maradnak. Az arany kereszt medál, egy vékony nyakláncon, észrevétlen ékszer, amit így a mindennapokban is viselhetsz.

Az aranyból készült kereszt medál, hagyományos és időtálló ékszer! Ajándéknak, keresztelőre vagy egyházi szertartásra a legkedvesebb meglepetés, ami örök emléket állít az ünnepi eseménynek!

Válassz egy egyedi és kézzel készült, kiválóminőségű 14 karátos fehér-, sárga- és vörös-arany kereszt medált. Találd meg azt a különleges darabot, ami érzéseidet leginkább kifejezi!

Back to Top
Pályázat Bezár