Ingyenes házhozszállítás 19 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet

Bezár
Keresés Kosár Menü
Brill gyűrű

Brill gyűrű

A brill kő kifejezésről mindenkinek a gyémánt jut eszébe és annak szépsége, fénye és minden bája!

A gyémántos ékszerek között is az egyik legáhítottabb ékszer a brill köves gyűrű. Nagy és ünnepi alkalmak megkoronázására tökéletes választás egy gyémánt köves ékszer.

A brill köves gyűrű nem csak a lánykérés ékszere, de egy-egy élet esemény megünneplésére is remek ajándék. A választott ékszert kérheted dísz vagy exkluzív díszcsomagolásban, amiben tárolható és megőrizhető a gyűrű.

Válogass bátran a kiváló minőségű 14 karátos fehér- sárga- és vörös-arany brill köves gyűrűk között!

Szűrés

Bezárás
Kategória 1
Nem 1
Kis türelmet...

Nincs találat

A megadott feltételekkel sajnos nincs találat.

Ugrás a termékekhez

A brill az áhított és különleges kő!

A brill azaz briliáns egy csiszolási forma, különlegessége, hogy a követ 54 apró lap határolja. A kőbe beeső fény visszaverődik ezeken az kis méretű lapokon amitől csillogó és ragyogó fényjáték jön létre. Ez adja a gyémánt szépségét, ettől olyan különleges ékszerként.

A briliáns egyedisége ritkaságában is rejlik, emiatt magasabb az értéke is. A gyémánt egy nagyon kemény és strapabíró kő, a belőle készült brill köves ékszerek időálló darabok! Ezért ünnepi alkalmakra, nagy életeseményekre mint lánykérés, születésnap vagy évforduló, páratlan ajándék!

A hagyományos fehér brill köves gyűrűk mellett, a rendhagyó és ritkaságnak számító fekete gyémánt köves gyűrűket is megtalálod a Grav Diamond ékszerei között.

Magas minőségű 14 karátos fehér-, sárga-, és vörös-arany brill köves gyűrűk között, biztosan megtalálod a neked tetsző darabot.

Back to Top
Pályázat Bezár