Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Ide kattintva kérhetsz újat

Mégse

Regisztráció

Már regisztráltál?

Mégse

Elfelejtett jelszó

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük neked a további teendőket az új jelszó létrehozásához.

Mégse
filozófiánk

Fanatikusan imádjuk az ékszereket, színeket és letisztult formákat. Hitünk szerint a megfelelően elkészített ékszer a tulajdonosa személyiségét sugározza magából a nap minden percében.

grav
handmade

Rólunk

GRAV ékszerről

A GRAV a fiatalos életmódot, a színeket és a jó kedvet jelképezi. A kézzel készített arany és ezüst ékszereink minden darabját gondos figyelemmel készítjük azért, hogy Ön határok nélkül élvezhesse a GRAV ékszerek letisztult szépségét.

A karkötőket magas minőségű anyagokkal egészítjük ki, mint például a nagy teherbírásó, színtartó szakadásmentes fonál. A tervezés folyamán nagy figyelmet fordítunk, hogy ékszereink tartósságukkal hozzá járuljanak ahhoz, hogy Ön gondtalanul az élet örömeire fókuszálhasson.

A GRAV ékszerek személyre szabhatóak, gravírozhatóak és a színek variálhatóak a tulajdonos izléséhez igazodva, ennek eredményeként a GRAV ékszerek mindíg az Őn személyes stílusát sugározzák.

GRAV Team

GRAV Style

Kövess minket @gravhandmade

Szállítás és fizetés
Kapcsolat info@grav.hu
16 napos pénzvissza- fizetési garancia
Kövess
minket
instagram.com/
gravhandmade
instagram.com/
gravhandmade

Feliratkozás a GRAV hírlevélre