Ingyenes házhozszállítás 19 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet

Bezár
Keresés Kosár Menü
Egyedi Női Arany - Ezüst Karkötők

Karkötők

Egyedi Női Arany - Ezüst Karkötők

Fejezd ki az egyéni stílusodat egyedi karkötőinkkel. A gondosan megtervezett és kézzel készített ékszereink között biztosan megtalálod azt a modellt amire vágysz.

Ajándékozz szíved választottjának egy szerelmes páros karkötőt vagy a szerettednek egy anya lánya karkötőt.

Lepd meg a legkedvesebb barátodat egy barátság karkötővel vagy az újdonsült szülőket egy baba karkötővel. Karkötőink 14K aranyból és 925 ezüstből készülnek.

Szűrés

Bezárás
Kategória 1
Nem 1
Kis türelmet...

Nincs találat

A megadott feltételekkel sajnos nincs találat.

Ugrás a termékekhez

Ezüst, Arany Karkötők

Az egyedi stílus kifejező eszközei a karkötők, amelyekkel mindenki kiemelheti szépségét és feldobhatja öltözékét. A gondosan megtervezett és kézzel készített ezüst és arany karkötőink között biztosan megtalálod, azt a modellt, amiről álmodtál és legjobban kiemeli a stílusodat. Karkötő webáruházunkban számtalan forma és modell segít, ha valakinek igazi meglepetést szeretnél okozni és a kedvenc ékszerét szeretnéd neki ajándékozni. Karkötő gravírozással még jobban tökéletesítheted az ékszeredet.


Anyag és készítés

Karkötőink 14K aranyból és 925 ezüstből készülnek és mindegyik karkötő egyedi kézzel készült darab, amit a te igényeidre szabva terveztünk. Karkötő webshopunk könnyű és kényelmes vásárlási lehetőséget és kikapcsolódást nyújt, hiszen az otthonod kényelméből tudod megvásárolni a hozzád passzoló ékszert.

Back to Top
Pályázat Bezár