Ingyenes házhozszállítás 19 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet

Bezár
Keresés Kosár Menü

GRAV üzenet neked

Üzenet megtekintése i

GRAV üzenetet küldhetsz annak akit meg szeretnél ajándékozni az ékszerrel. Az üzenet titkosítva van és még mi sem tudjuk elolvasni. Az ékszeren vagy az ékszer mellé csomagolt kártyán található kóddal a címzett el tudja olvasni a neki szánt üzenetet. Ezt az üzenetet mi sohasem töröljük ki, így akár hosszú évek távlatából is maradandó emlék marad. Az üzenetet Te és a címzett is ki tudja törölni.

Add meg az ékszeren vagy kártyán lévő GRAV Üzenet kódot, a keresztnevedet vagy e-mail címedet és ha elfogadod az adatkezelési nyilatkozatot már meg is nézheted az Örök Üzenetedet.

vagy

GRAV Üzenet

Küldj egyedi kézzel készült ékszereink mellé egy örök üzenetet. A GRAV üzenetet ingyenesen a megrendelt ékszerek mellé tudod választani, így minden alkalmat még tökéletesebbé tudsz varázsolni. Lepd meg szeretteidet elegáns és egyedi ékszer szettel, amit személyre szabott üzenettel teszel még különlegesebbé. Az üzenetet bármikor megtekintheti szeretted az ékszeren vagy kártyán lévő kóddal, amelyet az ékszer mellé küldünk. Az ékszer webshop GRAV Üzenet menüpontjában a kóddal és keresztnévvel vagy e-mail címmel könnyedén megnézheti az üzenetet.

Back to Top
Pályázat Bezár