Ingyenes házhozszállítás 19 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet

Bezár
Keresés Kosár Menü
Testvér karkötő

Testvér karkötő

A testvéri kapcsolat erős és elválaszthatatlan kötelék, amit jelképezhet egy egyedi és közös ékszer. A testvér karkötők megőrzik és képviselik a szeretettel teli barátságot és örök szövetséget!

Az ékszert igazán különleges ajándékká teheted, egy gravírozással, egy személyes üzenettel, ami lehet egy becenév vagy egy -egy szó amit csak ti érthettek és ami kifejezi a testvéri kapcsolatot!
A karkötőket kérheted díszcsomagolásban és a meglepetés mellé küldhetsz egy titkos Grav üzenetet, amit csak az ajándékozott láthat!

Válassz testvérednek, egy kézzel készült karkötőt, amely kiválóminőségű 14 karátos aranyból és 925 finomságú sterling ezüstből készül!

Szűrés

Bezárás
Kategória 1
Nem 1
Kis türelmet...

Nincs találat

A megadott feltételekkel sajnos nincs találat.

Ugrás a termékekhez

A legtöbb ember számára a testvérkapcsolat az, ami egy életen át elkíséri. Szövetség, ami örök!
Szokták mondani, hogy: "A testvérek jóban és rosszban, egymás mellett állnak". Ezért a testvérkapcsolat, egy erős és elszakíthatatlan kötelék. A szeretet és a barátság elválaszthatatlan szövetsége!

Ennek a testvéri barátságnak a kifejezésére egy karkötő a tökéletes ékszer! Az ékszer szimbolizálja az összetartozást és a kapcsolatot kettő, három vagy akár négy testvér között.

A közösen viselhető karkötők között, a klasszikus szív formák mellett, a kettő, három vagy akár négy felé törhető puzzle medálokat is megtaláljátok. A karkötőre fűzött apró mágnes párossal pedig kifejezhetitek az összetartozást. Ha egymás mellett álltok, a mágnesek összekapcsolódnak!**

Válogassatok bátran az egyedi és kézzel készült, ítestvér karkötők között, melyek magas minőségű 14 karátos aranyból és 925 finomságú sterling ezüstből készülnek.

Back to Top
Pályázat Bezár