GRAV Hétvége | GRAV10 - 10% (10 e ft felett) | 2023 szeptember 22 - 24
Ingyenes házhozszállítás 19 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet

Bezár
Keresés Kosár Menü

Nemesacél

A nemesacél azaz orvosi acél, a belőle készült ékszerek tartósak és időtállóak. Kemény és rideg fém, ezért az ékszer viselése során, nagyon lassan kopik.

Az ékszeriparban használt nemesacél, homogén összetétele miatt, viselőjének nem okoz irritációt vagy allergiás reakciót.

Kedvező tulajdonságai és alacsony ára miatt a nemesacél ékszerek nagyon népszerűek és egyre divatosabbak. Azonban a nemesacél színe és fémes csillogása nem hasonítható a nemesfém szürkés árnylatú fémjeihez (ezüst, a fehér-arany, platina), mert azoknál szürkébb és fakóbb.

Anyagából adódóan valamivel tartósabb, de nem értékesebb a nemesfémből készült ékszernél, legfőképp az arany és platina, de az ezüst ékszerek értéke és ára is - ritkaságuk miatt - idővel csak nő.  

Nemesfém és nemesacél összehasonlítás

A GRAV ékszerek kizárólag nemesfémből (arany 14K és ezüst) készülnek, azért hogy a legmagasabb minőséget és a legszebb formákat alkothassuk meg, amelyek viselőjüket ékesítik.


GRAV

A GRAV a fiatalos életmódot, a színeket és a jókedvet jelképezi. A kézzel készített arany és ezüst ékszereink minden darabját gondos figyelemmel készítjük azért, hogy Ön határok nélkül élvezhesse a GRAV ékszerek letisztult szépségét.


Back to Top
Pályázat Bezár