Ingyenes házhozszállítás 19 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet

Bezár
Keresés Kosár Menü

Családi Ajándék Ötletek Amelyekkel Nem Tévedhetsz

Tanácsok
Családi Ajándék Ötletek Amelyekkel Nem Tévedhetsz

Tippek, hogy mit is ajándékozz a családodnak – Ajándékötletek a Családnak

 

Megtalálni a tökéletes ajándékot egy szeretted számára, sosem egyszerű feladat. Rengeteg szempontot figyelembe kell venni, hiszen számít az illető kora, neme, stílusa, hobbijai és még persze sorolhatnánk a rengeteg kritériumot. Mégis minden évben eljönnek a családi ünnepek, mint a Karácsony, a születésnapok, amikor az ember csak vakarja a fejét és tanácstalanul keresgél az interneten ajándékötletek után - talán éppen így kerültél pont most a mi oldalunkra is. Megnyugtatlak, nálunk jó helyen jársz, hiszen jelen blog posztunk éppen a családi ajándékozásról szól. Olyan ajándékot szeretnél adni, ami biztosan eltalálja a másik ízlését és pár nap után nem porosodik majd valamelyik polcon? Egy örök darabot? Ez esetben egy dolgot tudunk ajánlani, ami garantált siker és egyben örök darab is: az ékszer! Persze itt sem mindegy, hogy kinek milyen darabot szánsz ajándékul. Hadd segítsünk neked néhány hasznos családi ajándék ötlettel! Reméljük, ezzel megkönnyítjük neked a döntést a következő ajándékozás alkalmával!

 

Édesanya és nagymama – A tökéletes darab

Édesanya csak egy van! Sokunk számára az édesanyánk a legfontosabb ember a világon, így igazán különleges ajándékot érdemel, akárcsak a nagymamánk! Hiszen nélkülük ma egyikünk sem lenne itt. Az ékszer mindig is népszerű ajándéknak bizonyult édesanyánk vagy akár a nagyszülő számára. Egy igazán személyes ajándékkal megköszönheted odaadásukat és szeretetüket. Tedd őket boldoggá és ajándékozd meg őket egy egyedi kiegészítővel, amely mindig rád fogja majd őket emlékeztetni! Erre több igazán különleges tippünk is lenne számodra. Az első a névre szóló medállal ellátott modelljeink. Így édesanyád például egy karkötő formájában mindig magánál hordhatja gyermekei, illetve nagymamád az unokái neveit! Ez akár egy közös ajándékötlet is lehet a testvéreiddel együtt:

 


GRAV BIANKA ARANY 14K KARKÖTŐ 

 

GRAV REGINA EZÜST 925 NYAKLÁNC

 

Ebben a pontban nem feledkezhetünk meg a gyönyörű anya-lánya ékszereinkről sem! Ezek a darabok örökké összekötnek benneteket és csodás szimbolikával bírnak. Nézd csak meg:

 


GRAV DOUBLE LOVE ARANY 14K KARKÖTŐ

 

Persze a felsoroltak mellett számos klasszikus darabot is megtalálsz az oldalunkon nagymamád, illetve édesanyád számára. Hadd mutassunk néhány példát:

 


GRAV CHLOEE 3 CURVE ARANY 14K NYAKLÁNC

 

Apa és fiútestvér - Ékszerek férfiaknak

Valljuk be őszintén, férfiaknak ékszert ajándékozni nem könnyű feladat! Manapság mégis egyre több férfi visel karkötőt, gyűrűt vagy akár nyakláncot és véleményem szerint bátran állíthatjuk, hogy igazán divatos dolog férfiként ékszert hordani. Sokan mégsem veszik a fáradtságot (vagy talán a bátorságot?), hogy vásároljanak maguknak egy igazán minőségi, kifinomult darabot. Ezen persze könnyen segíthetünk! A GRAV számos ékszert alkotott férfiak számára is, melyek közül most bemutatnánk néhány darabot. Törekedtünk az örökéletű, férfias dizájnra, melyet bármely korosztály bátran viselhet. Talán éppen általad válik majd édesapádból vagy fiútestvéredből egy igazi ékszerrajongó. Mit szólsz?

 


GRAV MEN INDY EZÜST NYAKLÁNC

 


GRAV MEN WHEEL ARANY 14K KARKÖTŐ

 

Lánytestvér- Egy különleges kapcsolat

Szerencsésnek mondhatod magadat, ha van testvéred, hiszen tudod, hogy van valaki, akire bármikor számíthatsz. Persze ez nem mindig könnyű és az is lehet, hogy néha-néha az őrületbe kergetitek egymást, de megnyugtatlak, ez a legjobb családokban is előfordul! Azonban a testvéri kötelék egy igazán különleges és egyedi kapcsolat, főleg egy leány testvérpár között! Rengeteg titkot oszthattok meg egymással, sok esetben fordulhattok egymáshoz tanácsért vagy segítségért és persze nincs is jobb annál, mint amikor bármikor kölcsönkérhetsz a másiktól egy-egy ruhadarabot, kiegészítőt vagy sminket! Mindez sokkal többet jelent egy barátságnál, hiszen a testvéri szeretethez nincsen fogható. Mutasd meg a kedvenc kishúgodnak vagy akár a világ legjobb nővérének, hogy milyen fontos számodra! GRAV karkötőink mindig összekötnek majd benneteket bárhol is jártok:

 


GRAV PUZZLE ARANY 14K KARKÖTŐ 

 

Ha pedig egy hármas fogatot alkotnátok szeretett testvéreiddel, erre is tudunk egy csodaszép megoldással szolgálni:

 


GRAV FRIENDSHIP EZÜST KARKÖTŐ

 

Még több egyéniséget adhatsz a családi ajándékodnak egy személyes üzenettel.

Az utolsó pontban pedig arra szerettünk volna kitérni, hogy hogyan is válhat még személyesebbé a családod egy tagjának szánt ajándékod. Ami a márkánkat illeti, - és ahogyan ezt már több blog bejegyzésünkben is említettünk- koncepcióinkban különösen fontos szerepet játszik az egyediség és a személyre szabott ékszerek. Weboldalunkon lehetőséget adunk arra, hogy akár magad alkosd meg az új kedvenc kiegészítőd, számtalan kézzel készített medálunk és fonál szín segítségével. Így akár a szerettednek szánt ajándék esetében is összeválogathatod a tökéletes elemeket! Így szeretnénk minél közelebb kerülni hozzád, a személyes történetedhez és egy igazán egyedi darabot elkészíteni neked. Emellett gravírozást is vállalunk bizonyos ékszereink esetében, amivel még személyesebbé válik az adott kiegészítő. Minden GRAV ékszerrel ingyenesen tudsz egy személyes kis levelet küldeni, amelyet a fogadó fél megtekinthet az oldalunkon, az on-line térben. Ezt mi természetesen nem olvassuk, hiszen csak egy titkos kód segítségével tudja az illető felnyitni. Mindez a következőképpen áll össze (https://www.grav.hu/blog-olvas/szemelyes-uzenet-kiterjesztett-valosagban): megjelenik előtted egy boríték, amely kinyílik, előbukkan belőle egy levél, ezen szerepel majd a kedves kis üzenet. Ezek ugyan apróságok, de mégis annál nagyobb hatást fejtenek ki, próbáld meg te is!

 


FONALAS KARKÖTŐ TERVEZŐ

 

GRAV ÜZENET NEKED


Zárásképpen pedig természetesen megemlítenénk az ajándékutalvány lehetőségét is, ha teljesen biztosra szeretnél menni. (Bővebb információ itt érhető el.) Igen, ez az, amivel garantáltan nem lőhetsz mellé! Reméljük, a segítségedre tudtunk lenni és a következő ajándékozás alkalmával hamar dűlőre jutsz majd! Szívesen várunk weboldalunkon, nézz körül vagy olvass bele néhány másik érdekes blog bejegyzésünk be is (Esetleg érdekelnek a horoszkópok? Olvass róluk itt!)
 

Összegyűjtöttünk neked az idei trend képeit, nézd meg!

Továbbiak a témában
GRAV

A GRAV a fiatalos életmódot, a színeket és a jókedvet jelképezi. A kézzel készített arany és ezüst ékszereink minden darabját gondos figyelemmel készítjük azért, hogy Ön határok nélkül élvezhesse a GRAV ékszerek letisztult szépségét.


Legutóbbi cikkek

Önbizalom Növelése, Avagy Hogyan Érezzük Magunkat Jobban
Tanácsok

Önbizalom Növelése, Avagy Hogyan Érezzük Magunkat Jobban

Szeretnéd növelni az önbizalmad? Ez egy igazán jó terv és mi most elmondjuk neked, mely trükkök segíthetnek abban, hogy megfelelő önbizalommal járd a világot hölgyként, hiszen ez nem éppen egyszerű, és igen, a mi ékszereink is segíthetnek ebben. Engedd meg, hogy a segítségedre legyünk a következő 10 szuper tippünkkel!

OM Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes
Tanácsok

OM Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes

Kíváncsi vagy, hogy milyen mélyebb jelentéssel bír az immár világszerte elterjedt OM szimbólum? Rengetegen ismerjük talán viseljük is, mégis keveset tudunk róla, hiszen nem alkotja a nyugati kultúránk szerves részét, mégis egyre több helyen felbukkan, ahogyan a mi ékszereink között is. Tarts velünk és tudj meg többet!

Nemesfémek, arany, ezüst és nemesacél összehasonlítás
Tanácsok

Nemesfémek, arany, ezüst és nemesacél összehasonlítás

Ékszerek! Kiemelnek a hétköznapokból és ünnepivé varázsolják a különleges alkalmakat! De kiválasztásuk komoly dilemmát is okozhat. Előfordult már, hogy egy ékszerboltban állva elbizonytalanodtál? Esetleg nem tudtad eldönteni, hogy mit is válassz? Arany, ezüst, platina vagy esetleg nemesacél legyen a kiszemelt ékszer? Mi a GRAV-nál kizárólag 14K aranyból és 925 ezüstből alkotjuk meg ékszereinket, de lássuk, mit érdemes tudni a többi fémtípusról is.

Híres Magyar Nők és a Nőnap | GRAV Ékszer
Tanácsok

Híres Magyar Nők és a Nőnap | GRAV Ékszer

Nők, mihez is kezdenénk nélkülük? Na, de tényleg! Minden cinizmust félretéve, hiszen rengeteg mindent köszönhetünk édesanyánknak, nagymamánknak, illetve más híres hölgyeknek a történelem során. Kíváncsi vagy mely magyar nők játszottak döntő szerepet az elmúlt évszázadok során? Nőnap alkalmából erre szeretnénk következő blogbejegyzésünkben fényt deríteni és nem utolsó sorban néhány csodás ékszert is ajánlunk majd a figyelmetekbe!

Végtelen Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes
Tanácsok

Végtelen Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes

A végtelen jel egy szimbólum, melyet bizonyára mindannyian ismerünk, hiszen szerte a világon mindenhol fellelhető, mégis kevesen vannak, akik ismerik a valódi jelentését. Tudtad például, hogy története a VIII. századra nyúlik vissza, esetleg ismerősen cseng a “lemniscate” kifejezés? Ha kíváncsi vagy és szeretnél többet megtudni erről az igazán érdekes szimbólumról, olvasd el ismeretterjesztő összefoglalónkat!

GRAV Karkötő Felvétele
Tanácsok

GRAV Karkötő Felvétele

Egy rövid - videós melléklettel kiegészített - útmutatóval igyekszünk megkönnyíteni számodra a fonalas karkötők felvételének első lépéseit. Lépésről lépésre végigkísérünk téged a folyamaton annak érdekében, hogy biztonságosan és tartósan lehessen a karod éke akár éveken keresztül. Ha már van rutinod benne, mert már egy - vagy akár több - karkötő büszke tulajdonosa vagy, akkor is érdemes elolvasni a jótanácsainkat, hiszen mindig hallhat az ember újdonságokat :-)

GRAV X GLAMOUR MAGAZIN
Sajtómegjelenések

GRAV X GLAMOUR MAGAZIN

Ismét írtak rólunk! Nagy örömmel számolunk be nektek ezúttal arról, hogy cikk jelent meg márkánkról a Glamour magazinban, amely ráadásul ismét igencsak pozitív hangvételű, amire persze különösen büszkék vagyunk!

Legjobb barátnős ajándékok | GRAV Ékszer
Tanácsok

Legjobb barátnős ajándékok | GRAV Ékszer

Egy igazán jó ajándék valakinek a szülinapjára? Kinek nem okozott már fejtörést ez a kérdés? Szeretnénk valami olyasmivel meglepni szeretteinket, aminek valóban örülnek és nem a legfelső polcon landol majd a többi holmi között, amire sosem lesz szüksége. Hadd legyünk a segítségedre ezúttal abban, hogy hogyan találhatnád meg a tökéletes ajándékot a legjobb barátnőd számára!

Back to Top
Pályázat Bezár