Ingyenes házhozszállítás 19 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet


Bezár
Keresés Kosár Menü

GRAV Karkötő Felvétele

Tanácsok
GRAV Karkötő Felvétele

Kedves Olvasónk!

 

Ez alkalommal - rendhagyó módon - egy rövidke útmutatóval készültünk nektek.

Mi magunk is tudjuk jól, hogy fonalas karkötőink ugyan csodaszépek és nagy közkedveltségnek örvendnek - aminek mi természetesen rettenetesen örülünk-, de felvételük gyakorta okoz problémát, főleg ha az ember egyedül próbálkozik vele…
Így némi fejtörést megspórolva nektek, szeretnénk most röviden bemutatni a fonalas karkötők felvételének legegyszerűbb módját!


Miután átvetted és kicsomagoltad az ékszert, a fonál általában igen laza, a csuklódra túl nagy - ennek az oka az, hogy minél egyszerűbben át tudd húzni a kézfejeden.
Miután felhelyezted a karkötőt a csuklódra, ez természetesen nem maradhat így, hiszen ilyen bő fonálmérettel még akár le is csúszhat a kezedről.

Ekkor következik az, hogy segítséget kell kérnünk egy 2. személytől!

A Grav karkötők felvételének van egy sajátos technikája. Két csomót és egy dupla fonalat láthatsz majd a karkötődön, majd ezután következik a kicsit trükkös rész:
A segítségedre sietett személy egyik kezével leszorítja az egyik kicsike csomót, a másik kezével pedig a csomóból kiinduló egyik fonalat meghúzza (a csomóból kiinduló fonalaknak csak az egyike mozdítható).

Fontos megemlíteni, hogy ezt minkét oldalon meg kell tennünk, hogy arányos legyen a végeredmény, hiszen az a legjobb, ha a medáltól egyenlő távolságra van a két csomó.


Ügyeljünk arra is, hogy a karkötő ne legyen túl szoros, mivel az a hosszas viselése alatt kellemetlen lehet! Hiszen mint azt tudjuk, ez egy örök karkötő és ha egyszer a csuklódra került, akkor bármeddig viselheted!

 

Fentiek szemléltetéséhez segítséget nyújthat neked ez a videó:

 

A fonál szakadása esetén pedig garanciát vállalunk. Ha ez ugyanis bekövetkezne, nyugodtan hozd be az ékszert az egyik soproni (H-9400 Sopron, Várkerület 6., H-9400 Sopron, Várkerület 72.) üzletünkbe vagy küldd vissza nekünk postai úton és igazán ügyes, gyakorlott kolleganőink néhány perc alatt kicserélik az általad választott fonálra - ez akár lehet új szín is-!


Ennyi lenne tehát a Grav karkötő felvételéről készített rövid útmutatónk, most már csak viselned kell a gyönyörű ékszeredet!

Ha esetleg bármi kérdésed lenne, keress minket bizalommal emailben (info@grav.hu) vagy telefonon (+36 30 433 9374)!
 

Továbbiak a témában
GRAV

A GRAV a fiatalos életmódot, a színeket és a jókedvet jelképezi. A kézzel készített arany és ezüst ékszereink minden darabját gondos figyelemmel készítjük azért, hogy Ön határok nélkül élvezhesse a GRAV ékszerek letisztult szépségét.


Legutóbbi cikkek

Nemesfémek, arany, ezüst és nemesacél összehasonlítás
Tanácsok

Nemesfémek, arany, ezüst és nemesacél összehasonlítás

Ékszerek! Kiemelnek a hétköznapokból és ünnepivé varázsolják a különleges alkalmakat! De kiválasztásuk komoly dilemmát is okozhat. Előfordult már, hogy egy ékszerboltban állva elbizonytalanodtál? Esetleg nem tudtad eldönteni, hogy mit is válassz? Arany, ezüst, platina vagy esetleg nemesacél legyen a kiszemelt ékszer? Mi a GRAV-nál kizárólag 14K aranyból és 925 ezüstből alkotjuk meg ékszereinket, de lássuk, mit érdemes tudni a többi fémtípusról is.

Híres Magyar Nők és a Nőnap | GRAV Ékszer
Tanácsok

Híres Magyar Nők és a Nőnap | GRAV Ékszer

Nők, mihez is kezdenénk nélkülük? Na, de tényleg! Minden cinizmust félretéve, hiszen rengeteg mindent köszönhetünk édesanyánknak, nagymamánknak, illetve más híres hölgyeknek a történelem során. Kíváncsi vagy mely magyar nők játszottak döntő szerepet az elmúlt évszázadok során? Nőnap alkalmából erre szeretnénk következő blogbejegyzésünkben fényt deríteni és nem utolsó sorban néhány csodás ékszert is ajánlunk majd a figyelmetekbe!

Végtelen Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes
Tanácsok

Végtelen Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes

A végtelen jel egy szimbólum, melyet bizonyára mindannyian ismerünk, hiszen szerte a világon mindenhol fellelhető, mégis kevesen vannak, akik ismerik a valódi jelentését. Tudtad például, hogy története a VIII. századra nyúlik vissza, esetleg ismerősen cseng a “lemniscate” kifejezés? Ha kíváncsi vagy és szeretnél többet megtudni erről az igazán érdekes szimbólumról, olvasd el ismeretterjesztő összefoglalónkat!

GRAV Karkötő Felvétele
Tanácsok

GRAV Karkötő Felvétele

Egy rövid - videós melléklettel kiegészített - útmutatóval igyekszünk megkönnyíteni számodra a fonalas karkötők felvételének első lépéseit. Lépésről lépésre végigkísérünk téged a folyamaton annak érdekében, hogy biztonságosan és tartósan lehessen a karod éke akár éveken keresztül. Ha már van rutinod benne, mert már egy - vagy akár több - karkötő büszke tulajdonosa vagy, akkor is érdemes elolvasni a jótanácsainkat, hiszen mindig hallhat az ember újdonságokat :-)

GRAV X GLAMOUR MAGAZIN
Sajtómegjelenések

GRAV X GLAMOUR MAGAZIN

Ismét írtak rólunk! Nagy örömmel számolunk be nektek ezúttal arról, hogy cikk jelent meg márkánkról a Glamour magazinban, amely ráadásul ismét igencsak pozitív hangvételű, amire persze különösen büszkék vagyunk!

Valentin 2023 Ajándékötletek | GRAV Ékszer
Tanácsok

Valentin 2023 Ajándékötletek | GRAV Ékszer

Egyre csak közeledik a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe! Azonban február 14. ezzel egyben az a nap is, amely vitatottabb már nem is igazán lehetne…van, aki egyesen ki nem állhatja és van olyan is, aki pedig szívesen kedveskedik szerelmének ezen a napon egy apró (vagy akár nem is olyan apró) ajándékkal. Szerintünk csodás dolog a szerelmet megünnepelni és örömet okozni a társunknak egy kedves kis figyelmességgel. Ha viszont te még nem tudod, hogy ezt mivel is tudnád megtenni néhány hét múlva, akkor nagyon jó helyen jársz az oldalunkon! Engedd meg, hogy a segítségedre legyünk.

GRAV X ELLE MAGAZIN
Sajtómegjelenések

GRAV X ELLE MAGAZIN

Izgalmas hírekkel jelentkezünk! Megjelent a Grav Handmade-ről egy igazán érdekes és egyben számunkra igencsak hízelgő írás az ELLE magazinban. Olvass bele és tudj meg többet a márkáról és rólunk!

GRAV - Az örök karkötő
Tanácsok

GRAV - Az örök karkötő

Léteznek, olyan szoros kötelékek melyeknek sosem szeretnénk, ha vége szakadna: egy szerelem, egy barátság, de ilyen lehet a családunk is, a kapcsolatunk az édesanyánkkal vagy testvérünkkel. Ilyen esetben csodás szimbolikával bíró ajándék válhat egy fonalas karkötőnkből, amely szintén egy örök darab, hiszen nem csak, hogy különösen strapabíró - így nincsen szükség arra sem, hogy valamikor levegyük magunkról -, de ugyanígy nincsen rajta semmilyen zavaró kapocs vagy csat sem, így maga a karkötő is az örökkévaló kört testesíti meg. Engedd meg, hogy a következő blog bejegyzésünkben kicsit bővebben meséljünk neked az örök, fonalas karkötőinkről!

Back to Top