Ingyenes házhozszállítás 19 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet

Bezár
Keresés Kosár Menü

Legjobb barátnős ajándékok | GRAV Ékszer

Tanácsok
Legjobb barátnős ajándékok | GRAV Ékszer

A legjobb barátság egy igazán szoros kötelék, sokszor a legjobb barátunk már szinte családtag. Ismerhetjük az illetőt már akár kisgyermek korunk óta, együtt járva végig az óvodát és a felnőtté válást, szorosan összeköt két embert. De persze nem kell ennek feltétlenül így lennie, legjobb barát lehet egy olyan személy is, aki talán nem is olyan régen lépett be az életedbe, mégis mindent megosztasz vele, rengeteg időt töltötök együtt és úgy ismer téged, mint senki más!

Igen, lányok között a legjobb barátság egy szent és sérthetetlen dolog, hiszen ki vigasztal, ha éppen szerelmi bánatod van vagy összevesztél a szüleiddel? Na és persze ott van a sok szép, mókás és felejthetetlen közös élmény, amire mindig jó visszagondolni, nemde?

 

GRAV HEART CLIP ARANY 14K KARKÖTŐ

 

Aztán pedig - ahogy mindenkinek - a legjobb barátnődnek is eljön minden évben a születésnapja. Évről évre nehezebb kitalálni egy jó kis ajándékot, ami különleges és emellett igazán örömöt is okozol neki. Mi azonban tudunk ebben segíteni, hiszen összegyűjtöttünk neked 5 tuti tippet arról, hogy mit is ajándékozhatnál a legjobb barátnődnek szülinapjára! Ezek olyan ötletek, amelyek igazán egyedi módon fejezik majd ki a kettőtök barátságát és garantáltan nem kerülnek majd valamelyik éjjeliszekrény fiók süllyesztőjébe. Nézzük is az ékszereket!

 

 

Közös ékszer a legjobb barátnőddel, amit magad állítasz össze

Az első ötletünk egyben talán a legegyedibb is! A világon minden ember teljesen egyedi, nincs két ugyanolyan személy és ez éppen így csodálatos! Ha pedig szövődik egy barátság két vagy akár több ember között, ez ugyanúgy egyedi és csodás. Rengeteg élmény van, ami összeköt benneteket, sok-sok vicces pillanat és poén, amit csak ti értetek, más talán nem is igazán tudná, miről beszéltek, ha felhozzátok, de ti pontosan értitek, miről van szó!
Esetleg lehet egy közös hobbi is az, ami különlegessé teszi a barátságotokat, na meg persze ott van a stílus és a különböző érdeklődési körök, amik nem feltétlenül minden barátság esetében egyeznek teljes mértékben, de biztosan vannak közös vonások!
Mi a Gravnál arra törekszünk, hogy mindezt, amit az imént felsoroltunk ötvözhessük neked, illetve nektek egy ékszerben. Minden lehetőséget meg szeretnénk adni arra, hogy egy teljesen egyedi darabot hordhass magadon, ami kifejezi, hogy ki is vagy te valójában! Erre a célra alkottuk meg a karkötő tervezőnket! A weboldalunkon a karkötő tervező fül alatt megálmodhatod a saját karkötődet vagy akár bokaláncod!

 

FONALAS KARKÖTŐ TERVEZŐ

 

Alkossatok együtt egy csodás barátságkarkötőt, amilyen csak nektek van és ami tökéletesen jellemzi a kettőtök barátságát! A fonál színetek egyezhet vagy akár különbözhet is, akárcsak a medál - ez lehet azonos vagy akár különböző szimbólum, amely kiegészíti egymást, mint például a félbetört szív szimbóluma! Mint mondtam, itt senki sem szab határt a képzelőerőtöknek! Persze itt akár 3 vagy több ékszert is alkothattok magatoknak, ha pedig épp elszakadna a fonál egy csajos bulin, mi szívesen újra fűzzük nektek!

 

Ékszer, ami illik hozzád

Valójában teljesen egyértelműnek tűnhet a dolog, azonban mi mégis fontosnak tartjuk megemlíteni ezt is! Próbálj meg olyan ékszert választani, ami igazán illik a legjobb barátnődhöz, ami tetszik neki és a stílusának is megfelelő darab! Ha ajándékozol, ne csak magadból indulj ki! Nyilván gyakran egyezik két legjobb barát stílusa, de attól még kísérd figyelemmel azt, hogy milyen ékszereket hord milyen színeket preferál, hogy aztán ne érjen csalódás az ajándékozáskor.

Léteznek olyan klasszikus és örök érvényű darabok, melyekkel biztosan elnyered az általad megajándékozott személy tetszését! Hadd mutassunk neked kettőt ezen darabjaink közül:

Egy kifinomult elegáns nyaklánc, sosem megy ki a divatból!

 

GRAV CHLOEE 3 CURVE ARANY 14K NYAKLÁNC 

 

Ahogy ez a gyönyörű fülbevaló sem!

GRAV CHLOEE ARANY 14K FÜLBEVALÓ

 

Ékszer, ami összeköt benneteket

A Grav Handemade megálmodott néhány egyedi medált, melyek kifejezik azt a kézzel megfoghatatlan köteléket, amely kialakulhat két személy között- ennek az összeköttetésnek nem feltétlenül kell szerelemnek lennie, ilyen lehet egy szoros barátság is két legjobb barátnő között!

GRAV HEART FOR LOVERS ARANY 14K KARKÖTŐ

 

Eme karkötő esetében két fél, egy szívben fonódik össze. Minden alkalomra tökéletes ajándék, melyet akár különlegessé tehetsz egyedi gravírozással is. A karláncok mellé egy kis darab csiszolópapírt csomagolunk a kettétörést követően - esetlegesen - maradó élesebb részek kiigazítására.

Ha pedig barátságotok egy igazi erős hármas- vagy akár négyes fogat, akik mindig összetartanak, akkor ne csüggedjetek, benneteket sem felejtettünk el!

GRAV FRIENDSHIP 4 EZÜST 925 KARKÖTŐ

 

GRAV bokalánc két legjobb barátnőnek

Következzen az egyik személyes kedvencem: a bokalánc! Szerintem egy igazán egyedi és emellett menő ékszer. Nem feltűnő, mégis öltöztet és kecses bokát varázsol. Idén tavasszal, illetve nyáron legyetek ti azok a legjobb barátnőddel, akik elsőként viselik majd ezt a gyönyörű ékszert! Egy közös bokalánc csodás ajándék lehet bármely alkalomra!

 

GRAV LUCK ARANY 14K BOKALÁNC

 

Itt tündököl még ez a gyönyörű színes gyöngyökből fűzött bokaláncunk is, tökéletes választás a nyárra:

GRAV FLORANCE SÁRGA ARANY 14K BOKALÁNC

 

Hogyan teheted személyessé az ajándékod a legjobb barátnődnek?

Utolsó tippünkkel pedig abban szeretnénk neked segíteni, hogy hogyan is tedd igazán személyessé az ajándékodat. Mi a Gravnál nagyon sok figyelmet fektetünk arra, hogy ékszereink mindegyike teljesen egyedi legyen, de hogyan is tudjuk ezt megvalósítani? Az első pontban említettük a karkötő tervezőnket, amelynek segítségével magad tervezed meg az ékszered, emellett a megrendelés folyamata közben felajánljuk neked azt a lehetőséget, hogy bizonyos ékszereinket ellásd egy általad elgondolt gravírozással. Ez bármi lehet, bármilyen olyan szó, név vagy kifejezés, amely jelentéssel bír számodra és szeretnéd, hogy mindig magadnál viselhesd egy ékszer formájában. Szerintünk ez egy igazán csodás elgondolás, melynek segítségével teljesen egyedivé teheted az általad ajándékozott darabot.
Csupán egy lépés az oldalunkon a rendelés folyamán és máris lesz egy olyan ékszered, amilyen rajtad kívül a világon senkinek sincs, hát nem szuper?

 

 

Remélem, a segítségedre tudtunk lenni ezzel az 5 rövidke tanáccsal azzal kapcsolatban, hogy mit ajándékozhatnál a legjobb barátnődnek születésnapjára. Nyugodtan válogass kedvedre weboldalunkon, hátha nem csak a barátnődnek, hanem magadnak is találsz egy szép ékszert! Vagy olvass bele valamely másik blog bejegyzésünkbe, hisz van még néhány igazán érdekes!
 

Továbbiak a témában
GRAV

A GRAV a fiatalos életmódot, a színeket és a jókedvet jelképezi. A kézzel készített arany és ezüst ékszereink minden darabját gondos figyelemmel készítjük azért, hogy Ön határok nélkül élvezhesse a GRAV ékszerek letisztult szépségét.


Legutóbbi cikkek

Önbizalom Növelése, Avagy Hogyan Érezzük Magunkat Jobban
Tanácsok

Önbizalom Növelése, Avagy Hogyan Érezzük Magunkat Jobban

Szeretnéd növelni az önbizalmad? Ez egy igazán jó terv és mi most elmondjuk neked, mely trükkök segíthetnek abban, hogy megfelelő önbizalommal járd a világot hölgyként, hiszen ez nem éppen egyszerű, és igen, a mi ékszereink is segíthetnek ebben. Engedd meg, hogy a segítségedre legyünk a következő 10 szuper tippünkkel!

OM Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes
Tanácsok

OM Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes

Kíváncsi vagy, hogy milyen mélyebb jelentéssel bír az immár világszerte elterjedt OM szimbólum? Rengetegen ismerjük talán viseljük is, mégis keveset tudunk róla, hiszen nem alkotja a nyugati kultúránk szerves részét, mégis egyre több helyen felbukkan, ahogyan a mi ékszereink között is. Tarts velünk és tudj meg többet!

Nemesfémek, arany, ezüst és nemesacél összehasonlítás
Tanácsok

Nemesfémek, arany, ezüst és nemesacél összehasonlítás

Ékszerek! Kiemelnek a hétköznapokból és ünnepivé varázsolják a különleges alkalmakat! De kiválasztásuk komoly dilemmát is okozhat. Előfordult már, hogy egy ékszerboltban állva elbizonytalanodtál? Esetleg nem tudtad eldönteni, hogy mit is válassz? Arany, ezüst, platina vagy esetleg nemesacél legyen a kiszemelt ékszer? Mi a GRAV-nál kizárólag 14K aranyból és 925 ezüstből alkotjuk meg ékszereinket, de lássuk, mit érdemes tudni a többi fémtípusról is.

Híres Magyar Nők és a Nőnap | GRAV Ékszer
Tanácsok

Híres Magyar Nők és a Nőnap | GRAV Ékszer

Nők, mihez is kezdenénk nélkülük? Na, de tényleg! Minden cinizmust félretéve, hiszen rengeteg mindent köszönhetünk édesanyánknak, nagymamánknak, illetve más híres hölgyeknek a történelem során. Kíváncsi vagy mely magyar nők játszottak döntő szerepet az elmúlt évszázadok során? Nőnap alkalmából erre szeretnénk következő blogbejegyzésünkben fényt deríteni és nem utolsó sorban néhány csodás ékszert is ajánlunk majd a figyelmetekbe!

GRAV Karkötő Felvétele
Tanácsok

GRAV Karkötő Felvétele

Egy rövid - videós melléklettel kiegészített - útmutatóval igyekszünk megkönnyíteni számodra a fonalas karkötők felvételének első lépéseit. Lépésről lépésre végigkísérünk téged a folyamaton annak érdekében, hogy biztonságosan és tartósan lehessen a karod éke akár éveken keresztül. Ha már van rutinod benne, mert már egy - vagy akár több - karkötő büszke tulajdonosa vagy, akkor is érdemes elolvasni a jótanácsainkat, hiszen mindig hallhat az ember újdonságokat :-)

GRAV X GLAMOUR MAGAZIN
Sajtómegjelenések

GRAV X GLAMOUR MAGAZIN

Ismét írtak rólunk! Nagy örömmel számolunk be nektek ezúttal arról, hogy cikk jelent meg márkánkról a Glamour magazinban, amely ráadásul ismét igencsak pozitív hangvételű, amire persze különösen büszkék vagyunk!

Legjobb barátnős ajándékok | GRAV Ékszer
Tanácsok

Legjobb barátnős ajándékok | GRAV Ékszer

Egy igazán jó ajándék valakinek a szülinapjára? Kinek nem okozott már fejtörést ez a kérdés? Szeretnénk valami olyasmivel meglepni szeretteinket, aminek valóban örülnek és nem a legfelső polcon landol majd a többi holmi között, amire sosem lesz szüksége. Hadd legyünk a segítségedre ezúttal abban, hogy hogyan találhatnád meg a tökéletes ajándékot a legjobb barátnőd számára!

Valentin 2023 Ajándékötletek | GRAV Ékszer
Tanácsok

Valentin 2023 Ajándékötletek | GRAV Ékszer

Egyre csak közeledik a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe! Azonban február 14. ezzel egyben az a nap is, amely vitatottabb már nem is igazán lehetne…van, aki egyesen ki nem állhatja és van olyan is, aki pedig szívesen kedveskedik szerelmének ezen a napon egy apró (vagy akár nem is olyan apró) ajándékkal. Szerintünk csodás dolog a szerelmet megünnepelni és örömet okozni a társunknak egy kedves kis figyelmességgel. Ha viszont te még nem tudod, hogy ezt mivel is tudnád megtenni néhány hét múlva, akkor nagyon jó helyen jársz az oldalunkon! Engedd meg, hogy a segítségedre legyünk.

Back to Top
Pályázat Bezár