Ingyenes házhozszállítás 19 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet


Bezár
Keresés Kosár Menü

Szerelmes Üzenet - Augmented Reality (AR)

Hírek Szerelmes Üzenet - Augmented Reality (AR)
A folyamatos fejlődés, a science fiction filmekben és novellákban bemutatott technológiákat hozza el a mindennapjainkba. A kiterjesztett valóság, angolul Augmented Reality, vagy röviden AR, segítségével a valóságot kiegészíthetjük egyéb hasznos, illetve szórakoztató információval, képpel, videóval.
 
Ezt a technológiát már számos helyen használják, úgy mint az orvostudományok oktatásában, kereskedelemben, szórakoztatóiparban, túrizmusban, szövegfordításban és még rengeteg más területen. A kiterjesztett valóság felhasználásában rengeteg potenciál van. A nagy áttörést azonban az okos szemüvegek illetve kontaktlencsék megjelenésével várják a szakértők.
 
Érdemes kipróbálni a Google Translate App-et, amely valósi időben fordít szinte akármilyen nyelvről szövegeket. Csak annyit kell tenned hogy a telefonod kameráját az adott szöveg felé fordítod és a fordított szöveg megjelenik az idegen szöveg helyén a telefonon. Legyen az idegen szöveg akár kínai vagy koreai nyelven írva. A nyelveket le is tudod tölteni előre, így internet kapcsolatra sincs szükség a program használatához. Igazi varázslat.
 
Mi is kifejlesztettük a saját kiterjesztett valóság üzenet appunkat. Minden GRAV ékszerrel ingyenesen tudsz egy személyes levelet küldeni, amelyet a fogadó fél megtekinthet térben. Megjelenik egy boríték, majd kinyílik és elő jön belőle egy levélpapír, ami szétnyílik és az üzenet már olvasható is.
 
 
A szerelmes üzenetek természetesen az ehhez illő borítékban jelennek meg. A boríték mellett a térben szívecskék jelennek meg, ezzel is fokozva a várakozást, amelyet az üzenet megnyílása koronáz meg.
 

 

Összegyűjtöttünk neked az idei trend képeit, nézd meg!

Továbbiak a témában
GRAV

A GRAV a fiatalos életmódot, a színeket és a jókedvet jelképezi. A kézzel készített arany és ezüst ékszereink minden darabját gondos figyelemmel készítjük azért, hogy Ön határok nélkül élvezhesse a GRAV ékszerek letisztult szépségét.


Legutóbbi cikkek

Szimbólumok és jelentéseik I. - A mandala
Tanácsok

Szimbólumok és jelentéseik I. - A mandala

Mini blog sorozatunk első részét olvashatod, melyben a Mandala szimbólum jelentését szeretnénk bemutatni neked. A mandala több ezer éves múltra tekint vissza, bizonyára mindannyian találkoztunk már vele valahol, de mi az, amit tudunk róla? Milyen jelentéssel bír? Ha érdekel, akkor tarts velünk!

Karácsonyi ajándék ötletek, amivel biztos nem lősz mellé
Tanácsok

Karácsonyi ajándék ötletek, amivel biztos nem lősz mellé

A legtöbben közülünk talán még nem igazán égnek karácsonyi lázban, de tudjuk jól, az ünnepek előbb itt vannak, mint azt hinnénk! Persze tudjuk azt is, hogy a karácsony nem csupán az anyagi dolgokról és az ajándékozásról szól, mégis igazán varázslatos hangulatot teremtenek a gyönyörűen becsomagolt ajándékok a gondosan feldíszített fa alatt Szenteste napján. Így hát minden évben újra és újra felmerülhet a kérdés: mit ajándékozhatnék a szeretteimnek?

Családi Ajándék Ötletek a GRAV-tól
Tanácsok

Családi Ajándék Ötletek a GRAV-tól

Megtalálni a tökéletes ajándékot egy szeretted számára, sosem egyszerű feladat. Rengeteg szempontot figyelembe kell venni, hiszen számít az illető kora, neme, stílusa, hobbijai és még persze sorolhatnánk a rengeteg kritériumot. Mégis minden évben eljönnek a családi ünnepek, mint a Karácsony, a születésnapok, amikor az ember csak vakarja a fejét és tanácstalanul keresgél az interneten ajándékötletek után.

Ajándékok Szerelmemnek A GRAV-tól
Divat

Ajándékok Szerelmemnek A GRAV-tól

Közeleg szíved választottjának születésnapja? Esetleg ez lesz az első nagy ünnep, amit párként közösen töltötök el? Ez esetben hamar felmerül a kérdés, hogy vajon minek is örülne a kedvesed a leginkább.

Első Randi - 12 egyedi ékszerötlet a GRAV-tól
Tanácsok

Első Randi - 12 egyedi ékszerötlet a GRAV-tól

Szombat este van. Még egyszer utoljára ellenőrzöd a szetted a tükör előtt, mielőtt elindulnál otthonról az első randira azzal a sráccal, aki már olyan régóta tetszik. Valójában minden tökéletesnek tűnik, jó a hajad, a sminked, de valami hiányzik. Valami, ami igazán különlegessé varázsolja öltözéked. Hát persze, az ékszerek!

Ismerd meg a Horoszkópod - 12 csillagjegy - 24 medál
Divat

Ismerd meg a Horoszkópod - 12 csillagjegy - 24 medál

Az emberiség évezredek óta válaszok után kutatva tekint az égboltra. Többek között ez eredményezte azokat a csillagjegyeket, melyeket ma ismerhetünk és amelyek alapján elkészülnek az ehhez tartozó horoszkópok.

10 Szív Medál, Ami Garantáltan Megdobogattatja a Szíved
Divat

10 Szív Medál, Ami Garantáltan Megdobogattatja a Szíved

Készítettünk neked 10 különleges modellt, amelyből ki tudod választani azt amely a legjobban kifejezi a különleges kapcsolatot közötted és a szeretted között.

10 baba karkötő, fülbevaló és nyaklánc – A tökéletes ajándék újszülötteknek és szülőknek egyaránt
Tanácsok

10 baba karkötő, fülbevaló és nyaklánc – A tökéletes ajándék újszülötteknek és szülőknek egyaránt

Rengeteg dolog van, amit egy újszülöttnek vagy egy újdonsült kismamának ajándékozhatnánk, hiszen számtalan mindenre van szükség ebben a teljesen új élethelyzetben. Kevés viszont az igazán értékes és egyben időtálló ajándékötlet, amelyet talán egész élete során magánál hordhat a gyerkőc vagy az édesanya, édesapa. Egy ékszer pedig pontosan ilyen!

Back to Top