Ingyenes házhozszállítás 19 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet

Bezár
Keresés Kosár Menü

Ajándék Szerelmemnek. Ötletadó.

Divat
Ajándék Szerelmemnek. Ötletadó.

10 tipp a GRAV-tól, hogy milyen ékszert ajándékozz a barátnődnek - Ajándékötletek Hölgyeknek

Közeleg szíved választottjának születésnapja? Esetleg ez lesz az első nagy ünnep, amit párként közösen töltötök el? Felteszed magadban a kérdést: Milyen lenne a legjobb ajándék a szerelmemnek? Vajon minek is örülne a kedvesem a leginkább? Persze előfordul, hogy - ha elég figyelmesek vagyunk - megüti a fülünket egy néhol elhintett tuti ötlet, de valljuk be, a férfiak nem éppen arról híresek, hogy az ilyesmit megjegyezzék (tisztelet a kivételnek!). Igazi klasszikusként bizonyosul a születésnapi, évfordulós vagy akár karácsonyi ajándékok közt egy stílusos ékszer! Joggal, hiszen ez egy időtlen ajándék, amely örökké megmarad nekünk - a virágok elhervadnak, a szó elszáll, az ékszer örökké tart, így válik egyben csodás szimbolikával bíró ajándékká. Érdemes azonban jól átgondolni a választásunkat, hiszen el kell találnunk a hölgy stílusát. Melyik darab illene leginkább az ő személyéhez? Arany legyen-e vagy ezüst, illetve mi is az, amit gyakran visel vagy az, amire igazán vágyik?

 

 

Jelen bejegyzésünkben eláruljuk, mit is mondanak el az adott ékszer-modellek a kapcsolatotokról, illetve, hogy hogyan is találod meg azt a darabot, amely majd maradandó benyomást kelt a hölgynél!

 

Stílusos ékszerek a GRAV-tól – Az örök érvényű klasszikus kiegészítők

Ha megajándékozunk valakit, elsősorban az a célunk, hogy örömöt szerezzünk az illetőnek, hiszen aligha van szebb dolog annál, mint amikor látjuk a ragyogást a szemében, ahogy megpillantja a neki szánt meglepetést. Persze ahhoz, hogy ezt a hatást elérjük, olyan dologgal kell kedveskednünk, amelynek igazán örül a kedvesünk. Egy ékszer esetében ilyenkor fő a megfigyelés! Szokott-e nyakláncot vagy fülbevalót hordani? Foglalkozása engedi-e, hogy gyűrűt viseljen vagy célszerűbb lenne nyakláncot ajándékozni? Az ékszer, amit hétköznap hord inkább ezüst vagy arany? Persze elvétve feltehetünk ezirányban néhány kérdést is annak érdekében, hogy kiderítsük, van-e olyan darab, amelyre régóta vágyik. Összesítve a megszerezett információkat, megkezdhetjük a keresgélést, akár kényelmesen otthonról, online a weboldalunkon. Persze akad számos örök érvényű klasszikus, amellyel szinte biztos, hogy nem lehet mellé lőni, ha elvesznél a számtalan modellünk között. Mutatnánk is néhányat a személyes kedvenceink közül, amivel garantáltan sikert aratsz majd:

 


GRAV CHLOEE ARANY 14K NYAKLÁNC 

 


GRAV CHLOEE ARANY 14K FÜLBEVALÓ
 


GRAV ROSE ARANY 14K KARKÖTŐ

 


Szerelmes üzenet GRAV ékszerekkel – Fejezd ki a szerelmedet egy kedves ajándékkal!

A hölgyek nagy része imádja a romantikát. Egy érzelmes ajándéknak nem feltétlenül kell minél nagyobbnak vagy minél drágábbnak lennie, elég egy apró figyelmesség is, amellyel kimutathatod a párod felé, milyen fontos is Ő valójában számodra. Sokaknak viszont nehéz szavakba önteni az érzelmeiket, különösen akkor, ha éppen először vallanának szerelmet a párjuknak. Erre kínálunk neked egy igazán egyedi megoldást. Az általad megrendelt ékszer dobozába társíthatsz az ajándék mellé egy kedves kis személyes üzentet, amely titkosított. Így senki sem láthatja, csupán az ékszer mellé csomagolt kártyán található kóddal van lehetősége elolvasnia a címzettnek a neki szánt üzenetet - ez talán kissé megkönnyíti a dolgod, ha nem tartod magadat éppen a szavak emberének! Persze ebben a pontban a szív medál szimbolikájáról sem feledkezhetünk meg, hiszen a szív évszázadok óta az igaz szerelem és szeretet szimbóluma (itt akár el is olvashatod ehhez a témához kötődő egyik korábbi bejegyzésünket). Egy szívecske alakú medállal ellátott ékszerünk segítségével pedig kétségtelenül kifejezheted a szerelmedet, szavak nélkül is. Megemlíteném itt például a páros, egymásba illő, széthasított szív szerelem karkötőnket, amelyet mindketten mindig magatoknál hordhattok. Ez egy igazán romantikus szerelmi vallomás - de mutatunk még néhány ötletet:

 


SZERELEM EZÜST KARKÖTŐ
 


GRAV HEART ARANY 14K KARKÖTŐ
 


GRAV DOUBLE HEART ARANY 14K KARKÖTŐ
 


Személyre szabott ajándékötletek a GRAV-tól – Találd meg a hozzá leginkább illő darabot!

A személyes üzenet után pedig következzenek a személyre szabott ékszerek! Egy egyedi ajándék igazán különleges, nálunk pedig a lehető legjobb helyen jársz, ha a párodat egy ilyen egyedülálló darabbal szeretnéd meglepni. Ezen a meglepetésen látszik, hogy nem egyszerűen levettél valamit a polcról vagy rendeltél valamit az utolsó pillanatban az interneten, hanem igazán fontolóra vetted a dolgod és magad alkottad meg az ékszert. Weboldalunkon ugyanis fonalas karkötőink esetében lehetőséged van kiválasztani a fonál színét, illetve magát a medált is, így a kedvesednek egy személyre szabott karkötőt állíthatsz össze, melyet mindezek mellett még gravírozással is elláthatsz. Volt például egy közös utazás, amely meghatározó élménynek bizonyult kettőtök számára? Számos medált alkottunk az utazás szerelmeseinek. Esetleg csupán a neve kezdőbetűjével ellátott karkötő is nagy sikert arathat, hiszen ez is igazán személyes. Szerintünk ez a kreatív és egyben egyedi ajándék ötlet garantált siker lesz. Nézz körül a fonalas karkötő tervezőben és alkosd meg a tökéletes karkötőt kedvesednek:

 


FONALAS KARKÖTŐ TERVEZŐ
 


A tökéletes gyűrű – Életre szóló ajándék

Zárásképpen pedig: mely ékszer az, amellyel a legtöbb hölgynek életük során a legnagyobb örömöt lehet okozni, amely a legnagyobb jelentéssel bír és amelynek az átadására mindketten örökké emlékezni fogtok? Igen, ez nem más, mint az eljegyzési gyűrű! Az eljegyzés egy igazán különleges pillanat két ember életében, olyan esemény, amelyet soha nem fognak elfelejteni. Ezért pedig mindennek tökéletesnek kell lennie. A tökéletes hely, a tökéletes időzítés és persze…a tökéletes gyűrű. Férfiként számtalan lehetőség közül választhatsz majd, de végül egyedül kell meghoznod a döntést, hogy melyik modell is lesz az, amely majd megragyogtatja párodat. Annak érdekében, hogy a gyűrű igazi siker legyen, adnánk egy rövid útmutatót arról, hogy mit is kell figyelembe venni a kiválasztásakor. Az eljegyzési gyűrűt általában egy vagy több gyémánt díszíti. Ez azonban nem kötelező. Itt a leendő viselőjének feltételezett preferenciái döntenek. A legtöbb esetben az anyaggal kapcsolatban is léteznek személyes preferenciák. Meg kell azonban jegyezni, hogy ennek a kis gyűrűnek egy egész életen át tűrnie kell majd a mindennapi élet viszontagságait, így érdemes ezt a szempontot is figyelembe venni az anyag és a kövek elhelyezésének kiválasztásakor. Persze szívesen adunk személyes, egyéni tanácsokat is ebben a témában, hiszen ez messze nem minden. Vagy esetleg jöhetne egy különálló blog bejegyzés? Addig is hadd mutassunk néhány példát is:

 


GRAV CHLOEE ARANY 14K GYŰRŰ
 


GRAV BRILL ARANY 14K GYŰRŰ
 


GRAV CHLOEE ARANY 14K GYŰRŰ
 


Reméljük, hogy a segítségetekre tudunk lenni és talán valamennyire megkönnyítettük a döntéshozatalt és volt lehetőségetek inspirálódni jelen blog bejegyzésünk olvasásakor!
Legyen akár aprócska, akár hatalmas az a bizonyos ajándék, - akármennyire is közhely -, mindig a szándék a legfontosabb! Ha pedig minden kötél szakad, természetesen van lehetőségetek ékszereinket visszacserélni, hiszen weboldalunkon és üzleteinkben még számos más ékszerrel várunk benneteket, így biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljátok majd azt a darabot, amely leginkább illik kedvesetekhez.
 

Továbbiak a témában
GRAV

A GRAV a fiatalos életmódot, a színeket és a jókedvet jelképezi. A kézzel készített arany és ezüst ékszereink minden darabját gondos figyelemmel készítjük azért, hogy Ön határok nélkül élvezhesse a GRAV ékszerek letisztult szépségét.


Legutóbbi cikkek

Önbizalom Növelése, Avagy Hogyan Érezzük Magunkat Jobban
Tanácsok

Önbizalom Növelése, Avagy Hogyan Érezzük Magunkat Jobban

Szeretnéd növelni az önbizalmad? Ez egy igazán jó terv és mi most elmondjuk neked, mely trükkök segíthetnek abban, hogy megfelelő önbizalommal járd a világot hölgyként, hiszen ez nem éppen egyszerű, és igen, a mi ékszereink is segíthetnek ebben. Engedd meg, hogy a segítségedre legyünk a következő 10 szuper tippünkkel!

OM Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes
Tanácsok

OM Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes

Kíváncsi vagy, hogy milyen mélyebb jelentéssel bír az immár világszerte elterjedt OM szimbólum? Rengetegen ismerjük talán viseljük is, mégis keveset tudunk róla, hiszen nem alkotja a nyugati kultúránk szerves részét, mégis egyre több helyen felbukkan, ahogyan a mi ékszereink között is. Tarts velünk és tudj meg többet!

Nemesfémek, arany, ezüst és nemesacél összehasonlítás
Tanácsok

Nemesfémek, arany, ezüst és nemesacél összehasonlítás

Ékszerek! Kiemelnek a hétköznapokból és ünnepivé varázsolják a különleges alkalmakat! De kiválasztásuk komoly dilemmát is okozhat. Előfordult már, hogy egy ékszerboltban állva elbizonytalanodtál? Esetleg nem tudtad eldönteni, hogy mit is válassz? Arany, ezüst, platina vagy esetleg nemesacél legyen a kiszemelt ékszer? Mi a GRAV-nál kizárólag 14K aranyból és 925 ezüstből alkotjuk meg ékszereinket, de lássuk, mit érdemes tudni a többi fémtípusról is.

Híres Magyar Nők és a Nőnap | GRAV Ékszer
Tanácsok

Híres Magyar Nők és a Nőnap | GRAV Ékszer

Nők, mihez is kezdenénk nélkülük? Na, de tényleg! Minden cinizmust félretéve, hiszen rengeteg mindent köszönhetünk édesanyánknak, nagymamánknak, illetve más híres hölgyeknek a történelem során. Kíváncsi vagy mely magyar nők játszottak döntő szerepet az elmúlt évszázadok során? Nőnap alkalmából erre szeretnénk következő blogbejegyzésünkben fényt deríteni és nem utolsó sorban néhány csodás ékszert is ajánlunk majd a figyelmetekbe!

Végtelen Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes
Tanácsok

Végtelen Jel Jelentése - Minden Amit Tudni Érdemes

A végtelen jel egy szimbólum, melyet bizonyára mindannyian ismerünk, hiszen szerte a világon mindenhol fellelhető, mégis kevesen vannak, akik ismerik a valódi jelentését. Tudtad például, hogy története a VIII. századra nyúlik vissza, esetleg ismerősen cseng a “lemniscate” kifejezés? Ha kíváncsi vagy és szeretnél többet megtudni erről az igazán érdekes szimbólumról, olvasd el ismeretterjesztő összefoglalónkat!

GRAV Karkötő Felvétele
Tanácsok

GRAV Karkötő Felvétele

Egy rövid - videós melléklettel kiegészített - útmutatóval igyekszünk megkönnyíteni számodra a fonalas karkötők felvételének első lépéseit. Lépésről lépésre végigkísérünk téged a folyamaton annak érdekében, hogy biztonságosan és tartósan lehessen a karod éke akár éveken keresztül. Ha már van rutinod benne, mert már egy - vagy akár több - karkötő büszke tulajdonosa vagy, akkor is érdemes elolvasni a jótanácsainkat, hiszen mindig hallhat az ember újdonságokat :-)

GRAV X GLAMOUR MAGAZIN
Sajtómegjelenések

GRAV X GLAMOUR MAGAZIN

Ismét írtak rólunk! Nagy örömmel számolunk be nektek ezúttal arról, hogy cikk jelent meg márkánkról a Glamour magazinban, amely ráadásul ismét igencsak pozitív hangvételű, amire persze különösen büszkék vagyunk!

Legjobb barátnős ajándékok | GRAV Ékszer
Tanácsok

Legjobb barátnős ajándékok | GRAV Ékszer

Egy igazán jó ajándék valakinek a szülinapjára? Kinek nem okozott már fejtörést ez a kérdés? Szeretnénk valami olyasmivel meglepni szeretteinket, aminek valóban örülnek és nem a legfelső polcon landol majd a többi holmi között, amire sosem lesz szüksége. Hadd legyünk a segítségedre ezúttal abban, hogy hogyan találhatnád meg a tökéletes ajándékot a legjobb barátnőd számára!

Back to Top
Pályázat Bezár