Ingyenes házhozszállítás 19 000 Ft vásárlás felett. Tudj meg többet


Bezár
Keresés Kosár Menü

10 Szív Medál, Ami Garantáltan Megdobogattatja a Szíved

Divat 10 Szív Medál, Ami Garantáltan Megdobogattatja a Szíved

Bemutatjuk neked a szív motívumú karkötőinket


A szeretet vagy a szerelem világszerte leginkább ismert jelképe a szív, így talán nem árulok el túl nagy titkot azzal, hogy a GRAV medálok közül is ez az egyik legkedveltebb ék. Ebben a bejegyzésben szeretnénk bemutatni neked az egyes szívecske motívumokat – hiszen rengeteg változat áll a rendelkezésedre a weboldalunkon- illetve azok jelentését, hogy kicsit megkönnyíthessük neked a választást!


1. Miért a szív? – Hogyan vált szeretet és a szerelem jelképévé?

Kezdjük egy rövid ismeretterjesztővel, hiszen nagyon érdekes a szív alak története! Minden az ókori Görögországban kezdődött: itt a borostyánleveleket az örök szerelem jelének tekintették, mivel a borostyán örökzöld és hosszú életű. Az ifjú házasok egy szál borostyánt kaptak az esküvőjük alkalmából a tartós hűség szimbólumaként. Tehát ezeket a szív alakú leveleket a romantikával társították. Ekkor azonban az mellkasunkban dobogó szívünk még nem számított az érzelmi világ középpontjának. Éppen ellenkezőleg: az ókori egyiptomiak azt hitték, hogy eme szervünk lelkiismeretet és az intelligenciát központja, milyen érdekes nem de?

 

2. Szív, mint a szerelem jele – Szerelmes karkötők

A szív motívumra talán a szerelem jelképeként gondolunk a leginkább. Vannak, akiknek könnyedén jön az első „szeretlek”, míg mások ritkán mondják ki szavakkal, hogy mit is éreznek. Az emberek szeretet nyelve nagyban különbözik, viszont ennek lehetnek olyan jelei is, amelyek többet mondanak a szavaknál, mint egy kedves ajándék, amely az összetartozást jelképezi. Ilyenek például a GRAV következő karkötői is:

GRAV INFINITY HEART medál az örök szerelem jelképe
 

Klasszikus módon, egy elegáns és letisztult szív alakú medállal ellátott karkőtővel is kedveskedhetsz szíved választottjának, ilyen például ez a két modellünk is:


GRAV BELLE ARANY 14K KARKÖTŐGRAV CONTOUR HEART EZÜST 925 KARKÖTŐ

 

3. Egy különleges barátság is a szeretetről szól - Barátságkarkötő

Rengeteg féle képpen szerethetjük a másikat, nem csupán romantikus jelleggel, egy számunka különösen kedves barát iránt is érezhetünk kivételes kötődést. Egy ilyenfajta szoros barátságnál fontos, hogy kimutassunk, a másik felé mennyire becsüljük őt, mint őszinte igaz barát, akire bármikor számíthatunk. Ezt megtehetjük apró figyelmességgel, ami annál többet jelent majd a másiknak:


GRAV LOVING EZÜST KARKÖTŐ


A GRAV Loving körkőtője egy igazán különleges darab, hiszen a szív medál két alkotó eleme puzzleként illeszkedik össze, így az egyik fele mindig nálad lesz, míg a másik felét az általad megajándékozott személy hordhatja magánál. Így jelképezi a medál a barátságotok szakadatlan kötelékét, akkor is, ha épp távol lennétek egymástól.

 

4. Anyai szeretet – Közös karkötők

Mindannyian ismerjük a mondást, anya csak egy van! Az anyai szeretet pedig igazán páratlan, akárcsak az a szeretet melyek egy gyermek az édesanyja iránt táplál. Ezt az egyedülálló köteléket próbáltuk megálmodni a GRAV medáljaink tervezésekor:


GRAV MYBABY ARANY 14K KARKÖTŐ

Egy gyermek születése igazi csoda, egy olyan pillanat melyet egy édesanya egész élete során emlékeiben őriz majd. A GRAV mybaby medálja épp ezt a különleges pillanatot és az anyaságot, mint legszebb hivatást jelképezi.GRAV DOUBLE HEART ARANY 14K KARKÖTŐ


5. Az utazás szerelmesei- Egyedi karkötők

Természetesen számtalan dolgot vagy témát fel tudnánk sorolni melynek igaz szerelmese lehet az ember, ha körül nézel, az oldalunkon láthatod, hogy ezt az állítást medáljaink is alátámasztják! Lehet ez hobbi, mint a sport vagy akár az utazás. Egy nyaralás vagy kalandos kiruccanás nem csupán élményekben gazdagít, de rengeteget, mást is ad az utazónak. Megismerünk új tájakat, országokat, kultúrákat, más konyhát és persze még sorolhatnám! Mivel ilyen széles a paletta mi is több medált szenteltünk ennek a kategóriának. Az első melyet szeretnénk bemutatni a következő:


GRAV TRAVEL LOVE ARANY 14K KARKÖTŐ

Ha úgy érzed, arra vagy hivatott, hogy beutazd az egész világot akkor ez a modell tökéletes lesz számodra! Esetleg több országot bejártál már, és szeretnél erről egy egyedi emléket? Szerintünk ez a letisztult elegáns karkötő ezt tökéletesen szimbolizálja, de persze még akad rengeteg választási lehetőség:


GRAV FLY LOVERS ARANY 14K KARKÖTŐ

Utazd be a világot a GRAV karkötőivel!

 

6. Karkötők, nyakláncok, gyűrűk és fülbevalók – Nálunk mindent megtalálsz

Last, but not least! Zárás képpen szeretnénk említést tenni a GRAV többi ékszer típusáról is, hiszen nem felejtkezhetünk meg a szívecske fülbevalókról és nyakláncokról se. Minden eddig felsorolt éket megtalálsz fülbevaló, gyűrű vagy nyaklánc formájában így kedvedre kombinálhatod őket, kialakítva a teljes egyéni stílusod vagy akár egységesen is viselhetsz egy adott szettet. Ilyen például a már említett dupla szíves nyakláncunk:


GRAV DOUBLE HEART ARANY 14K NYAKLÁNC

Vagy a csodaszép contour fülbevaló:

 


GRAV CONTOUR HEART EZÜST 925 FÜLBEVALÓ
 

Összegyűjtöttünk neked az idei trend képeit, nézd meg!

Továbbiak a témában
GRAV

A GRAV a fiatalos életmódot, a színeket és a jókedvet jelképezi. A kézzel készített arany és ezüst ékszereink minden darabját gondos figyelemmel készítjük azért, hogy Ön határok nélkül élvezhesse a GRAV ékszerek letisztult szépségét.


Legutóbbi cikkek

Szimbólumok és jelentéseik I. - A mandala
Tanácsok

Szimbólumok és jelentéseik I. - A mandala

Mini blog sorozatunk első részét olvashatod, melyben a Mandala szimbólum jelentését szeretnénk bemutatni neked. A mandala több ezer éves múltra tekint vissza, bizonyára mindannyian találkoztunk már vele valahol, de mi az, amit tudunk róla? Milyen jelentéssel bír? Ha érdekel, akkor tarts velünk!

Karácsonyi ajándék ötletek, amivel biztos nem lősz mellé
Tanácsok

Karácsonyi ajándék ötletek, amivel biztos nem lősz mellé

A legtöbben közülünk talán még nem igazán égnek karácsonyi lázban, de tudjuk jól, az ünnepek előbb itt vannak, mint azt hinnénk! Persze tudjuk azt is, hogy a karácsony nem csupán az anyagi dolgokról és az ajándékozásról szól, mégis igazán varázslatos hangulatot teremtenek a gyönyörűen becsomagolt ajándékok a gondosan feldíszített fa alatt Szenteste napján. Így hát minden évben újra és újra felmerülhet a kérdés: mit ajándékozhatnék a szeretteimnek?

Családi Ajándék Ötletek a GRAV-tól
Tanácsok

Családi Ajándék Ötletek a GRAV-tól

Megtalálni a tökéletes ajándékot egy szeretted számára, sosem egyszerű feladat. Rengeteg szempontot figyelembe kell venni, hiszen számít az illető kora, neme, stílusa, hobbijai és még persze sorolhatnánk a rengeteg kritériumot. Mégis minden évben eljönnek a családi ünnepek, mint a Karácsony, a születésnapok, amikor az ember csak vakarja a fejét és tanácstalanul keresgél az interneten ajándékötletek után.

Ajándékok Szerelmemnek A GRAV-tól
Divat

Ajándékok Szerelmemnek A GRAV-tól

Közeleg szíved választottjának születésnapja? Esetleg ez lesz az első nagy ünnep, amit párként közösen töltötök el? Ez esetben hamar felmerül a kérdés, hogy vajon minek is örülne a kedvesed a leginkább.

Első Randi - 12 egyedi ékszerötlet a GRAV-tól
Tanácsok

Első Randi - 12 egyedi ékszerötlet a GRAV-tól

Szombat este van. Még egyszer utoljára ellenőrzöd a szetted a tükör előtt, mielőtt elindulnál otthonról az első randira azzal a sráccal, aki már olyan régóta tetszik. Valójában minden tökéletesnek tűnik, jó a hajad, a sminked, de valami hiányzik. Valami, ami igazán különlegessé varázsolja öltözéked. Hát persze, az ékszerek!

Ismerd meg a Horoszkópod - 12 csillagjegy - 24 medál
Divat

Ismerd meg a Horoszkópod - 12 csillagjegy - 24 medál

Az emberiség évezredek óta válaszok után kutatva tekint az égboltra. Többek között ez eredményezte azokat a csillagjegyeket, melyeket ma ismerhetünk és amelyek alapján elkészülnek az ehhez tartozó horoszkópok.

Szerelmes Üzenet - Augmented Reality (AR)
Hírek

Szerelmes Üzenet - Augmented Reality (AR)

A kiterjesztett valóság technológiáját (Augmented Reality, AR) használjuk azért, hogy az ajándék ékszer mellé egy személyes üzenettel tudd meglepni az ajándékozott személyt. Minden GRAV ékszer mellé ingyenesen tudsz egy szerelmes üzenetet küldeni, amelyet az üzenet fogadója térben tud megnézni a telefonján vagy tabletjén.

10 baba karkötő, fülbevaló és nyaklánc – A tökéletes ajándék újszülötteknek és szülőknek egyaránt
Tanácsok

10 baba karkötő, fülbevaló és nyaklánc – A tökéletes ajándék újszülötteknek és szülőknek egyaránt

Rengeteg dolog van, amit egy újszülöttnek vagy egy újdonsült kismamának ajándékozhatnánk, hiszen számtalan mindenre van szükség ebben a teljesen új élethelyzetben. Kevés viszont az igazán értékes és egyben időtálló ajándékötlet, amelyet talán egész élete során magánál hordhat a gyerkőc vagy az édesanya, édesapa. Egy ékszer pedig pontosan ilyen!

Back to Top